Páči sa vám svetlá pokožka? Všetci sú opálení, všetci chytajú bronz a podobné veci. Byť opálená je moderné. No ja mám veľmi bledú tvár aj celú kožu. Keď som sa postavila k stene, nebol to veľký rozdiel. No mám to tak prirodzene a nevyzerá to tak, ako keď je niekto bledý od choroby. Inak som ryšavka, takže opaľovanie nepreferujem. Cítim sa dosť neisto taká bledá, ale zároveň som aj celkom spokojná, pretože bledá pokožka vraj pôsobí aristokraticky. Aký je váš názor? Za príspevky ďakujem
Páči sa vám bledá pokožka?
Zavisi od celkoveho vzhladu. Ako u vsetkeho.
Bleda plet je ok, rozhodne lepsie ako ten umely bronz zo solarka.
Niekde som to tu uz v nejakej teme pisala,ze niekto raz povedal...opaluju sa len chudobni a ti bohatsi si svoju pokozku chrania.Kedysi davno,cim bola zena bledsia,tym viac napadnikov mala.A este cerven na licka...no,hotova Marfusa.
mne sa páčiť musí, lebo takú mám a v rodine ma preto prezývajú bledula. A pritom všetkým stačí trocha slniečka a sú nádherne hnedí a ja len z červeniem ako rak a potom zase vyblednem. Nič s tým nenarobím, a komu sa nepáčim nech na mňa nepozerá, veď nikto nie je dokonalý
bleda pokozka je v pohode...aj ked tmava plet je exotickejsia a sexi, a nevidiet na nej kazdu vyrazku, bleda je nadherna, ak sa vyberie oblecenie spravnej farby
viac sa mi paci bleda ako umela vysolarkovana pokozka.Je to hnusne.Lepsie jemny make up ako az do modra tvar.Bleda pokozka posobi zdravsie.
mne sa svetlá pokožka veľmi páči a dokonca ju aj mám ale má to dosť nevýhod napr: malinka chybička a hned akoby svietila: tu som tu som,presvitanie žiliek, a teraz ked je zima a ocervenie mi nos vyzeram ako saso :D
ja som tiez bleda a preto tvrdim ze bledost je znakom aristokracie =D Ale teraz vazne, kazdemu sa paci nieco ine.. Neopaluj sa a aspon Ti nezostarne tak rychlo pokozka =)
mne sa bleda pokozka na zene paci, aspon sa odlisuje od hromady tych umelych na solariach vyrastajucich nadher ako z casopisu. Ak sa bledulka zacervena aspon je to krasne vidiet :)
pre mna je antisexi....