Aký je váš názor na ženský kolektív?

Príspevok v téme: Aký je váš názor na ženský kolektív?
Ján26

Dobrý deň. Mal som tú česť pracovať v čisto ženskom kolektíve ako chlap a bol som šokovaný:).Ohováranie,falošnosť intrigy,falošná ženská solidarita apod.V mužskom alebo zmiešanom kolektíve som sa s takými extrémnosťami nestretol. Preto by som bol rád ak by niekto s podobnými skúsenosťami napísal svoj názor na tento \"fenomén\".

[zruseny12]

ADAM KRT
...ja som vychodniarka,ale mam taketo skusenosti...
ked som zila v sev.cechach okr.MOST...r.1987/5rokov a 8mesiacov/
mali takyto nazor na SLOVAKOV...
ex svokra...hovorila o slovenkach...ze su hlupe a nevzdelane...ex svokor...ked davali v pondelok slov.inscenacie...vypinal TV...
inak som pocuvala na VYCHODNIARKY/OD NIEKTORYCH LUDI/...ZE SU TO NAJKRAJSIE ZENY...
...ked som byvala na zapadnom slovensku okr.SKALICA...POCUVALA SOM TOTO...
...ze vychodniari su pijaci atd.
TAKZE ASI NEZALEZI NA TOM KDE ZIJEME A ODKIAL POCHADZAME,ALE AKY MAME CHARAKTER...
A MAM AJ TAKU SKUSENOST,ZE AJ VYCHODNIAR NA VYCHODNIARA VIE BYT AKO PES...
STALE TO ZALEZI NA LUDOCH A ICH CHARAKTERE...PEKNY DEN ZELAM

00julo

Normalne Bratislavcany sice poznam, ale je ich extremne malo.. U nas na vychode su baby lepsie.

Ci sa to niekomu paci alebo nie...
Je to tak, je to fakt!

00julo

katty192:
vid najma tie TUPE Bratislavske pipinky a cavovia v auparku alebo poluse... alebo niekde v starom meste ci obchodnej.

FUJ!

katty192

áno, majú pocit, že si za peniaze môžu kúpiť takmer všetko - michalovčanky (spolubývajúca na intráku)
košičanky mám sesternice - tiež sú na peniaze ale chvála bohu, že nie sú sliepky