Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Askorutin

theoleander

starším ludom to predpisuju presne na posilenenie cievnych stien .aJ JA POTREBUJEM ASCORUTIN, asi len na lekarsky predpis však je možne ho dostat?

Slobodna

Ja ho užívam pri silnej menštruácií už 14 rokov a žiadne nežiadúce účinky som na sebe nezbadala. Karioll2 robí iba paniku. No ja ho užívam vždy iba 1-2 dni, keď je krvácanie príliš silné. Mimochodom takisto pôsobí akýkoľvek vitamín C.

titi...

Ascorutin a nežiaduce učinky na aké mysliš karioll?Starším ľudom automaticky vypíšu Ascorutin na posilnenie ciev,na gynekologii v nemocnici robí moja bývala spolužiačka ona tiež hovorí ked žena silnejšie krváca hned jej daju Ascorutin,nie jeden kus na den.Gynekologička moja ked jej spomeniem mám silnejšiu menštruáciu hned mi hovorí nech si dám Ascorutin.Ona hovorí je to len vitamín a posilnuje cievy.Môžeš napísať bližšie aké nežiaduce učinky mysliš?Svokor mal pred 8-mi rokmi mozgovu porážku odvtedy každý den má brať 1.tabletku.Podľa mna na silnejšiu menštruáciu kľudne môžež používať,mne to zvykla lekárka hovoriť ked treba tak 1 tabletku ráno a potom aj večer.Ja som zvkla len jednu na den,mne tá dávka stačila.Aj to len 1 alebo dva dni.

- mira

Pri silnom krvácaní pomôže čaj z ľanových semienok. Pomôže aj časté stláčanie bodu medzi prostredníkom a prsteníkom na ruke tam, kde prsty prechádzajú do dlane.
Silné krvácanie zvyčajne zapríčiňuje nadmerná strava, hlavne bielkoviny.

karioll2

ja neviem,preco ma vela neziaducich ucinkov.ale urcite ked ma problem so stenami ciev a zil treba ho brat,lebo pozitiva prevazuju a je pravdepodobne v ohrozeni zivota.ale pri menzese ho brat je blbost

bambulos

karioll 2, preco ma ascorutin vela neziaducich ucinkov, moj manzel mal pred dva a pol rokom krvacanie do mozgu nasledkom prasknutia aneuryzmy, od vtedy berie ascorutim rano a vecer aj v lekarni mu to tak vraveli, na posilnenie cievnych stien.... co si o tom myslite, lebo teraz som z toho zostala v pomykove