Zaujimava otazka, ja viem .. Ale nevsimli ste si t niekto? V lete som stravila dva nadherne tyzdne s manzelom, kedy sme sa milovali niekolkokrta denne a vsmla som si, ze mam prsia ovela plnsie v podprsenke. Vela to pre mna znamenalo, lebo mam velkost kosikov A ... teda nic moc. Teraz som bola s nim cely vikend sama bez deti a po dnoch milovania som opat akosi "podrastla". Uz som mala podozrenie aj na tehotenstvo, ale test bol negativny ... Stava sa vam to? Ak je na tom nieco pravdy, asi zavediem doma pravidelny vecerny aj ranny sex ... :-)Dakujem za odpovede.
Rastu prsia zo sexu?
Denz, tú potvoru beriem ako kompliment :) Vďaka :)
pauli:DD
ty si potvora:)......
no dobre:)
Denz :) ale veď ani penis nenarastie ,,fajčením" a masírovaním a vačšina mužov by sa toho za nič na svete nevzdala :)dúfam, že ty to nemáš rád preto lebo dúfaš...:P
pauli- to si ale nemala napisat.......vies kolko zien teraz odmietne masaz od vlastneho muza??:))))
Ved uz ani nebudeme vediet ake to je prijemne:)))
alexa29, ano? tak tento svoj poznatok prosím napíš do témy silikónové prsia :)Keby to bola pravda, nie jedna žena by 100% uprednostnila ručnú mužskú masáž pŕs ako ľahnúť pod nôž :P
ja ti poviem prečo to tak je. je to masírovaním poprsia, s tým sa zpevnuje a ano, častou a vhodnou masážou sa dá zvačšit objem poprsia.
aaano moja, aj hlava ti narastie :D
a aktivny sex je velmi dobry na kondičku