Ahojte,
trosku kruta ale dolezita otazka,ma niekto s touto chorobou skusenosti....
zistujem to pre znamu,lebo dnes jej oznamili tuto sparvu a ona uz nema odvahu na nic sa pytat a nema chut bojovat.....boze a to nema ani tridsat.
ďakujem každemu kto sa pripoji
Rakovina krcka maternice
Magy...nie jej mame to zistili, ale jej znamej.
Anikaaa, a v akom stadiu to ma? Lebo ja som poznala jedno dievca, ktore malo rakovinu krcka maternice, mala 20 rokov, teraz ma tusim 21, a jej to liecili antibiotikami, kedze to mala uplne v pociatocnom stadiu, kedze chodila na preventivky kazdy rok. Vela zavisi na tom, kedy ti to zachytia... Ak uz su metastazy, az potom hovorte pripadne "zbohom".
A ja nechapem, lekar sa k tomu ako vyjadril? Ved musel zaujat stanovisko...
V kazdom pripade vela sily a precitaj co najviac literatury!
magy, nejedna sa o mamu, ale znamu :-)
ale aj tak mas pravdu.
Denz,
ďakujem.......
anika, je to smutne ale jedien co pomoze je:
- hlavu hore, pozitivny pristup moze chorobu len zmiernit, akakolvek depresia, smutok, beznadej apod. priebeh choroby LEN ZHORSI.
- Tvoja mamka potrebuje zo vsetkeho najviac vasu podporu, vsetkych. Nech to dopadne akokolvek, treba pri nej stat.
- Riesit danu vec rychlo. Rychlost znamena v tomto pripade zivot, pripadne roky zivota. A netreba sa bat aj tvrdych rieseni. Ak to znamena operovat, zit dlho aj ked nemoznost mat dalsie deti - je to urcite lepsie, ako nemat deti ale zit uz len chvilu. Tvrde, ale pravdive. Pravdy sa netreba bat. Treba ju vyuzit.
Vela stastia a drzim palce.
dost kruta tema........
sorry.