Bola som dnes u doktorky s malou..vraj angina. Mala ma dva roky, teplota sa jej vysplhala na 40,3C. Dala som jej cipok a cakam co bude. Ako dlho mozno tolerovat teplotu nad 40C?
Pomoc - mala ma 40,3C
..mala pije pekne, jest dnes nechcela..a krce mala tiez..alebo skorej triasku?..jednoducho ako keby sa strhla..
:-) tak nech klesa ta hnusna teplota a nech ju netrapi.drzte sa.
vies, ze ma tirkisovo modretricko s bledo modrymi rukavmi?
..az teraz som si vsimla,ze sme vlastne v modrom..
alebo ju opatrne zakrut do slabomodrej deky ak mas.pomaha to mam to odskusane na sebe-aj na viacerych detoch tak sa nicoho neboj-drzim ti palceky-daj vediet ako ste dopadli.
rýchlo zábaly, a veľa piť - môj syn vtedy mal 1,5 roka pri teplote 40C sa strhol a skončili sme v nemocnici, bol aj dehydrovaný /naštastie to vraj neboli febrilné krče ale triaška, ale aj tak keď je chorý a má teplotu - 40C už odvtedy nemal - ani "nedýcham", drž sa a nech jej rýchlo klesne,
brunusa: skusim, dakujem za radu..
..uz spi asi dve hodiny...
tiny cosi bledomodre jej oblec hlavne na vrch- hrud.
trosku sme klesli, momentalny stav 39,5
studene zabaly sa malym detom neodporucaju!!!pri teplote nad 40 stupnov-dost velky sok pre rozhorucene telo! ma mala cosi slabomodrej farby???? pyzamko alebo co??? mozno je to blbost ale zrazi to teplotu- aj toto- postav ciry skleneny pohar s cistou vodou na nejaku bledomodru podlozku,kusok handricky-na 10 min. potom nech tu vodu vypije pomalymi duskami-nic jej to neublizi ale rychlo pomoze.a cipok tiez.
mala spinka momentalne..mam ju zobudit?..asi si myslite ze som sisi, ale nema mi kto poradit , som v zahranici, nemam tu nikoho..muz je v praci