Ahojte, mám problém s 3 týždnovým bábom. Skoro každé druhé ráno nad 2-3 hod. ráno sa zobudí, ja ho nachovám (Nutrilon) prebalím ..trosku zaspí a potom je hore aj do 4-5 rána. Kým je na rukách tak je dobre ale ako ho položím, tak plače... mám aj druhé dieta a chcem sa aj vyspat. Viete mi niečo poradit? A koliku nemá, vetry su v poho.
spánok dietata
jajka ja tiez tak kontrolujem ci dycha, od kedy som videla v spravach ako babatko zomrelo na umrtie dojciat od vtedy sa bojim, nemala som to ani vidiet a tiez spi jak drevo. u nas je problem v tom , ze zaspi o 11 vecer zobudi sa okolo 6rano, ale oci neotvori rychlo sa naje a spi dalej do tej 10. hodinu a pol vydrzi hore a potom si chce tak na hodinku pospat ale okolo tej 5 spi 2 a pol hodiny a caka do kupania. ale ked mal tak 3 tyzdne, tak spal aj po obede viac, tiez sa po obede zobudi a sam si uraduje v postielke.
denz, je to možné, ale keď skerina píše, že koliku nemá...
denz ale ešte môžete čakať :)
jajka, tak do cca 5 rokov sa nemám tešiť, že konečne prespím celú noc ? :) a tak ja som si už aj zvykla :D
pauli, moj sa budieval donedavna pravidelne o druhej v noci este :) ma 4 a pol
a ked mal asi osem mesiacov tak sa v noci zobudil a potichucku sa hral. on je v tomto strasne zlaty. aj ked mal len tych par mesiacov a zobudil sa rano, neplakal len si tak rozpraval. lezal vedla mna a ked ho to omrzelo, zacal ma tahat za oči :D
paauli- necakame:)))
a moze to byt aj tym nutrilononom...?? :)
Denz a tak, hádam nebudeš čítať len tak? či čakáte? :P
jajka, môj má 14 mesiacov a stále si pýta v noci okolo druhej jesť :)
take trojtyzdnove by malo hajat este takmer stale nie? uz si to nepamatam dobre. ja som nespavala ani v noci lebo som ho stale pozoroval ci dycha :))a spal ako drevo. len sa kazdu hodinu a pol budil na papanie.
nema zle umiestnenu postielku? myslim teraz na geopatogenne zony.
a mozno.....ma pomyleny harmonogram dna a noci....
no ja som zle spinkavala ked som bola babo ale uz vecsie lebo babina ma rozmaznala tak ze ma capkala po zadocku a ja som potom nechcela zaspat kym ma necapkali...no cim dalej to bolo horsie a potom ma nasi nechali vyrevat par krat a potom som uz spinkala pekne...
pauli- budem musiet zacat citat vsetko :)))
co uz:))
vieš Denz, že som si aj myslela, že si to prehliadol :) ano, zhruba od pol roka je to ok :)