Prosim vas, surne potrebujem nejakeho psychologa cez internet, nejaku poradnu, ktora je bezplatna a naozaj sa tam zaoberaju problemami ludi. Mam 3 roky tazke obdobie, som na vsetko sama, neviem ako dalej a zacinam sa o seba bat. Prosim poradte niekto
psycholog cez internet
dakujem aj za tych par odpovedi. ale bojim sa ist k normalnemu psychologovi, bojim sa, ze sa dozviem, ze som na tom nakoniec omnoho horsie ako si myslim, ani neviem co by som mu osobne povedala. Stratila som rodicov, mam to velmi zle v praci, priatel sa so mnou rozisiel a to som s nim zila, teraz nemam az tak kam ist, uz castejsie som si chcela nieco spravit, vacsinou to vsak bolo preto aby si ma niekto vsimol, lebo mi ten pocit chybal, teraz vsak nad tym rozmyslam uplne z ineho dovodu.
skus na www.mamaaja.sk tam maš viac poradni (pediatra, gynekologa) a je tam aj poradna psychologa. nemusiš byt na stranke registrovana aby si dala otazku. ale odpoved ti pride až o nejaky týždeň.
neviem ci je to tam zodpovedane.
Inak onlinepsycholog ako kukam uz aj zato sa plati. Je tomu asi 4 roky, tiez som si pisala online so psychologickou zadarmo, ale stranku si uz nepametam, musis si ju vygooglit. Urcite najdes daco zadarmo, ale co myslis? Aj tak ti napisu ze chod k riadnemu
skus www.online psycholog....držím palce