Nevladzem rano vstat.

Príspevok v téme: Nevladzem rano vstat.
liliena

Nikdy som tentoproblem nemala,vzdy som bola ranostaj,dokonca som si vedela vychutnavat rana aj o 5 rano,po kave pri novinach,som dala dokopy domacnost,nakupila..jednoducha rano som bola vzdy nabita energiou.posledne 4mesiace moj syn vstava o 6som nervozna,boli ma cele telo,akoby som nevladala pohnut ani malickom,pridala som nechut do noveho dna. Mam31 rokov,8 a 2rocne dieta,som na materskej.Zacala som sa nad tym zamyslat,lebo posledne 2tyzdne,ked v noci vstavam k malemu,toci sa mi hlava,neurobim krok,prichadza mi zle na zvracanie.Aj ked si znova lahnem,uz sa mi tazko zaspava,lebo toci sa so mnou cela postel.

Asi to nema suvis,ale cvicila som rok pilatesa,denne40minut.Od takdeho februara tht. roku som to nechala,pridali sa rodinne problemy,prestalo ma to bavit.Tlak som mala vzdy nizky aj 90 na 60.
Mal niekto podobne potiaze?Dakujem.

liliena

Mam za sebou nejake stresy ako veci okolo bytu,stahovanie,rodinne nezhody,ktore som sice nemala ja,ale moji blizki,no nebolo mi to jedno.To su vsak veci ,s ktorymi ide zivot,no a nemyslim si,ze som to nemala pod kontrolou.Ak ma prepadol smutok,zahnala som to nejakou pracou,aj ked sice mechanicky sa pustit do ucenia anglictiny,ale poumyvam okna,vzdy sa nieco najde. Pride mi trapne sa tu stazovat,ked ludia maju zdravotne problemy,takisto ist s tym za lekarkou.
Zacala som nad viac uvazovat,lebo manzel mi povedal,ze ak budem nadalej vzdy takto podrazdena,nevydrzi to so mnou dlho.Pochytime sa na veci ako napr.poobede o 5mi oznami,ze vecer k nam pridu znami,mna rozhodi,ze mi to neoznamil skor a jeho ,ze aky je v tom rozdiel,ci musim vo vsetkom hladat problem.mozno banalita,no pre nas to znamena aj tyzden tichej domacnosti.
zabudla som pridat caste busenie srdca a akoby triaska.s tymto som sa akosi zzila.

Denz

ellyna- chcem sa ta opytat.....vies ty vobec co je depresia a ako sa zvycajne prejavuje???
Asi vobec.
Lebo tvrdit ,ze to depka urcite nieje je podla mna zvlastne.

ellyna

určite to nieje depka ani nič také. Treba zajsť za lekárom, nech ti vyšetrím či nemáš málo železa atd.
A pilates je dost zaťažujúci aj pre mlade dievčatá. Radšej skus cvičiť jogu.

janka24

Može to byt depresia ako píše DEnz, to určite tam zohrava rolu,ale ja sa citim tiež takto. V noci ked vstávam, tak točenie hlavy a ráno ako vymletaa pritom tiž si vychutnavam ráno-káva, posediet..pritom deti su už v školke a ja pracujem ,ale stále k nim vstávam o 6-presne. U mna je aj zistene nedostatok hemoglobinu, a to dost vplyva ak maš stres, malo spanku...a ta hmla tomu vobec nepomáha...Skús si iba tak zacvičit-napríklad na fitlopte, hlboka dýchat čerstvy vzduch a hadam sa tie hormony spamataju..nezažívaš aj nejaký stres?

delphia

zrejme si len unavena a vycerpana. domacnost, male deti a zakdodenny kolotoc povinnosti daju poriadne zabrat. no a nezabudaj ze nemladnes. napr. to, co bolo samozrejme pred piatimi rokmi, tak to moze v buducnosti robit problem. je to predsa normalne. a mas aj nizky tlak. mozno si aj anemicka. zajdi na preventivnu prehliadku a dopraj si viac oddychu. je jesen a na nas doliehaju depky. precitaj si nieco so zameranim na pozitivne myslenie.