LAska....Lubit niekoho ,

Príspevok v téme: LAska....Lubit niekoho ,
simona555858

Ja tusim nie som schopna dat niekomu lasku . Myslim dakemu chalanovi . Neviem ci sa zatial objavovali len tí nepravi ale ja sa skutocne neviem zalubit. Proste sialene tuzit po tom cloveku , citit pri nom nieco uzasnee... Asi som ja velmi narocna alebo ja neviem ... Kazdy sa cuduje ze ako to, ze JA nemam frajera. Nuz nemam ... Chcela by som mat pri sebe cloveka ktoreho by som lubila ale ja nevieeem .... Maximalne tak idem s niekym na kavu a tym to pre mna hasne. A potom sa citim ako krava ked kazdeho odmietam ..... Som stvrtacka na strednej ..

to iste

:) keby to bolo take lahke opisat...mne sa zda ako keby som vzdy toho chalana proste chcela "dostat", vyvolat unho sympatie a ked sa mi to uz podari, akosi sa mu zacnem vyhybat...proste ked zacne prejavovat zaujem aj on, ja zacnem cuvat...zrazu na nom zacnem hladat vsetky mozne a nemozne chyby a moj zaujem sa vytraca...je to istym sposobom spojene aj s tou slobodou, kt. si uz spomenula..tiez si neviem predstavit, ze by ma niekto v urcitom zmysle obmedzoval...aj ked z druhej strany tuzim po laske...

theoleander

Ja to iste len som omnoho staršia, isla som na kavu na prve rande takmer mi zhltol mandle už som viac nesla s tým to zhaslo, neviem prečo a pritom sa mi velmi pačil

wrs

tak sloboda je pre Teba zatial dolezita... neboj ono to pride.. dost dolezity je aj charakter chalana.. neboj.. casom to urcite pride..raz budes mat daky vacsi problem.. a niektory blizky chalan Ti pomoze.. casom zistis, ze sa na neho mozes spolahnut a ze Ti je s nim fajn..a ani si neuvedomis a budes v tom az po hlavu.. :) nic netreba silit..

simona555858

tak nehovorim ze som miss ale skareda asi tiez nie som lebo napadnici su , len stale citim ze to akosi nie je ONO.. Alebo je tam aj taky strach .. ja neviem . Strach z toho ze pridem o slobodu .. ze veci budu inee, ze sa sklamem a tak ...

wrs

ahoj.. nejde Ti nahodou hlavne len o zovnajsok chalana..? v tom nieje laska.. pravdepodobne moc dobre vyzeras.. napadnikov je dost.. a stale preberas.. hm..?