kto mi poradi ako schudnut a netrapit sa dietami a bez namahy.dakujem
schudnut bez namahy a rychlo.
Nemusia byt ani nejake pohybove aktivity a chudnut sa da. Zname priberali skoro uz aj z toho jablka. Dali sa na 90 dnovu rozlisovaciu dietu /ktoru ale drzali nonstop, co sa kludne moze, pretoze neohrozuje zdravie, naopak, je prospesna/ a sli dolu kilami poriadni. Vaha sa im stabilizovala.
Ja tiez nemam vela pohybu, jem poriadne porcie a som chudy. Je to o metabolizme, ako si ho clovek vypracuje. Ono to trva dlhsie, kym sa telo prepne, ze nemusi setrit kazdy gram. Rychlo prijat, rychlo spracovat v crevach, rychlo vylucit. Teraz po vydatnej veceri som si dal 100g cokolady a nerobim si z toho nic, lebo sa mi to neprejavi na vahe. Zdravo sa stravujem, obcas si doprajem nieco naviac, plus mam velmi slusne porcie. Telo nehladuje, naopak, plytva zivinami...
radkAA - bez namahy to urcite nepojde. V tom je ten trik a tajomstvo. Vsetky tie "zazracne" sposoby bez namahy su iba blud. Ked sa nehybes, tak telo nema kam prijatu energiu vydat - teda ju zacne ukladat. A ak je k tomu navyse geneticka predispozicia, tak mozes denne zjest len jablko a budes priberat - to som myslel samozrejme obrazne. Takze odpoved znie: Bez namahy to nejde. Najdi si nejaku pohybovu aktivitu, ktora ta bude naplnat a tesit, pri ktorej vydrzis - tanec, byciklovanie, plavanie...
Vyskusaj produkt Body Shape od firmy ProLife z Noveho Zelandu. Je 100% prirodny a pomohol nielen mne ale aj mojim dvom spoluziackam. Da sa kupit uz aj u nas na -odkaz odstránený- ;-)
radka 70 kg na tvoju vysku je dost vela..mala by si mat aspon 10 kg dole..ale rychlo a lahko sa to neda..pohrab sa tu v tych temach o chudnuti a najdes tam vela dobrych rad...napr tema neviem schudnut:( taka cerstva z dneska
radka--zniz prijem a zvys vydaj energie!!!!
a ak sa ti leni...tak sa s tym zmier.
ja važim asi 70 kg pri vyške cca 165cm.je to vela-malo? chcela by som myt asi o 10 kg menej.to by mi tak stačilo!
radkaa keby taketo nieco existuje tak nie jak tak vela obeznych ludi asi, ze???