zneuzitie

Príspevok v téme: zneuzitie
smutno

odkedy som sa dopocula o tom pripade zneuzivania a znasilnovania dietatka - 16 mes. babatka(chlapceka) vlastnymi rodicmi aj cudzimi ludmi je mi strasne zle. neviem spat a ani na nic ine mysliet len na to ako je to vobec mozne ze to pachala i vlastna matka na tom malom neviniatku a co asi malo zo zivota a tu bolest a ziadnu lasku len strach. je mi ztoho tak strasne zle. ono to uz ma chudatko male za sebou, vsak to ani nemohlo prezit, ale to co zazilo od svojho narodenia za ten kratky - no pre neho dlhy cas co tu bolo je tak strasne, ze to nedokazem predychat. kde sa to v tych ludoch berie? ved to ani zviera by nikdy neurobilo. myslim si, ze tresty su velmi slabe celkovo v sudnictve a je to naskodu! a ako to ze si to nikto nevsimol a nepomohol mu? strasne ze aj taketo veci sa deju

mona07

teraz su ludia zli, socialne vrstvy alkoholici, narkomani, zla doba teraz, ta zabiju pre par centov, neviem kde sa to vtych ludoch bere

alzbee

brieta: suhlasim, ja tiez vobec nepozeram spravy a ani necitam debilny bulvar typu Novy Cas. Ani o tomto pripade som nevedela, ze sa udial..

brieta

fuj katrin hrozne :(((( je mi to luto,tvoj brat je debil.
smutno a ty nepozeraj spravy- co oko nevidi,to srdce neboli.Ja som tiez vzdy vsetko sledovala a potom sa mi stavalo ze som v noci nemohla zaspat a premyslala o danom pripade.Zdalo sa mi vsetko a vsetci nespravodlivi a ja bezmocna proti zlu.Vysledok? Ziaden.Riesenie? Absolutne nepozeram spravy. A fakt to bohovsky pomaha.

Katrin_

Aj môj brat je veľke prasa jemu vyhovovalo odbavovať sa na mne. Vtedy som mala 6 rokov a vždy mi za to slubil nejaku odmenu a aby som to nikomu nepovedala. Ja som vtedy nevedela o čo ide a prečo to robí tak som staršieho brata posluchala. Robil to vždy keď sme boli sami doma. Ale raz ma to veľmi bolelo viacej ako inokedy tak som všetko povedala mame čo mi robil, ani už neviem ako mu nadavala... ale odvtedy ma brat nenavidí a to už sme davno dospelí ja mam 25, nadava mi pri každej priležitosti, stale sa mi za všetko posmieva a prečo si už niekoho nenajdem, ohovara ma po baroch pred mojimi kolegynami, že nikam nechodim som stale doma... to je pravda nemam zaujem chodiť po zabavach a ešte ktomu nie s chalanmi, pri tých sa vždy roztrasiem.
Mam taky pocit, že budem navždy sama, chalani ma vôbec nezaujimaju, bude to tými neprijemnými zažitkami?

Lost

Podla mna to tu bolo stale, len teraz sa to medializuje. V kazdej dobe sa dialy zle veci, len vtedy sa to nemalo ka dostat, povedzme cez kontinent, alebo hranice, kedze nebol Internet, media a podobne na takej urovni ako je to teraz.

Trest ich urcite stihne, ak nie basa, tak liecebna (ziadny luxusny hotel sa nekona) a samozrejme svedomie ich skor ci neskor dobehne tiez a potom pri tom ta basa bude ako dovolenka v karibiku..

Suhlasim s tym ze tresty za zlociny by mali byt vyssie a hlavne za tie fyzicke.

smutno

no ved hej, ale aspon ten materinsky instinkt by mal fungovat.
i tak si myslim, ze tresty by sa mali pritvrdit za zlociny.
ja neviem ci boli nejak psychicky chori, ale ak, tak to ich anilen ziadny trest nestihne?
neveim ci za taketo veci nemoze aj tato doba ...

Lost

Oni su psychycky chori, technicky za to ani nemozu, je lepsie sa nad tym tak nezamyslat, lebo nicit a trapit sa s tym je zle. Ludia a svet su zli, ale nie vsetci, ale z takej ohromnej masy ludi ako je 6 miliard sa vzdy najde nejaky takyto pripad.

Neodporucam pozerat spravy ako mam JOJ a Markiza, ale ani STV, pretoze oni schvalne len davaju ZLE spravy, to ze JOJ da na konci ovecky ma asi tazko potesi, cele spravy su naladene NEGATIVNE, a toto nam ma pomahat? Vypnut TV alebo brat vsetko s nadhladom..

jajka001_

vies co taketo veci sem ani nepis. z toho moze byt cloveku jedine zle. nic s tym nespravis tak na to ani nemysli a radsej nabuduce prepni hned tv. ja to tak robim.