nešťastná vo vzťahu prosím o radu!!!

Príspevok v téme: nešťastná vo vzťahu prosím o radu!!!
Michala11111

ahojte neviem ako ďalej ide o to že s priatelom sme spolu 4 roky z toho dva roky spolu žijeme ja mám 22 a on 28. On chodí so svojimi kamarátmi ktorí nemajú priatelky asi raz do týždna von tak na dve hodiny ale vždy večer do takej 12 a mne to neskutočne vadí. Mám 3 kamošky ktoré majú vážny vzťah a každá mi povedala že by sa tiež na to hnevala ale že ich priatelia bez nich von sami nejdu. Ked sa na to hnevám hovorí mi že on nič zlé nerobí, že nie je soplavý chlapec aby som mu zakazovala chodiť von. Ako ho prinútiť aby si uvedomil že ked má vážny vzťah tak má ísť večer so mnou von alebo byť pri mne doma a ked chce byť s kamošmi nech je s nimi cez den alebo u nás

tripi

sorry ale ty si majetnícka osoba asi...chudák tvoj priatel,aj do obchodu mu zakáž chodiť....čo by nemohol ist na chvilu s kamosmi? kazdy to potrebuje,je to normalne....nie stale zene pri sukni sediet.....

miska23

Myslim ze robis zbytocnu paniku..ak to pojde takto dalej z tvojej strany tak sa priprav na plac do vankusa..ak ti na tom vztahu zalezi daj mu volnost a cim viac mu jej das tym lepsi bude vysledok.Ak ta ma rad co ta asi ma ked pri tebe ostal aj po tvojich vycitkach tak nemas ziadny dovod na hnev.mozes si sama podat ruku a zacat odznovu s usmevom a laskou...a ked pride zo spolocnej zurky s kamosmi pockaj ho v spodnom pradle na stole s vecerou..:)uvidis to co asi chces..chlapa na retazi :)

nototo

hmm no ja by tom ti poradila strucne a jasne:Skus sa raz dohodnut s kamoskami aby jeden den ostali u teba, trebars aj spat a chodte von aj do 2rana.
Ked sa vratis domov, a tvoj priatel bude doma uvidis reakciu presne tu, co ti povie co by si mala robit ty.
Takze ak bude na teba kricat alebo vycitat ti ze si bola tam a tama tak dlho tak mu povedz to iste aj ty.
Ak bude k tebe mily tak to je reakcia ktoru aj on caka od teba, takze uvidis ked vyskusas.

Michala11111

prečo? lebo kamošky by určite tak neskoro neprišli za mnou do mesta kde bývam a určite by ani nešli von o nejakej 10 ked ich zavolám na siedmu je to v pohode ale keby im poviem nech prídu o 10 tak určite nie a ja sa kvôli spojom nemám ako k nim dostať

tekvicaaa

ahoj, no ja to mam podobne, aj ked nezijem este s priatelom :) Hneva ma, ked ide von s kamosmi... dokonca dost casto pride domov az okolo 2 rano :( A ja som doma ... ale uvedomujem si, ze kazdy sa raz z casu na cas potrebuje "vyventilovat", oddychnut si od toho druheho. Bud rada, ze si obcas vyjde s kamosmi vonku. Je to prevencia proti ponorkovej chorobe :)) Preco ty v tom case tiez nejdes niekam von s kamoskami ?

Michala11111

chudák chalan ??? ja viem že sú vzťahy kde chodia bez seba v pohode von ale čo ja som vysokoškoláčka a myslíte si že chodím so spolužiakmi von nie a pritom som fakt spoločenský typ človeka ale jemu by sa to nepáčilo, prečo kamošky majú chlapcov ktorí bez nich von nejdú? Som si istá že keby začnem takto chodiť von ja tak by sa mu to nepáčilo len čo som v jeho meste ja tu kamarátky nemám