Čo mám ďalej robiť? - Zostala som sama

Príspevok v téme: Čo mám ďalej robiť? - Zostala som sama
Oskarova Eight

Ahojte... mala som vážny vzťah. Neklapala to, nebola som už do neho ani tak zamylovaná, ale trávila som s ním veľa času. Zamilovala som sa do ženatého chlapa.. trvalo to niekoľko mesiacov, dnes som to ukončila. Nezvládala som ten tlak... Nezvládala som to, že keď som ho najviac potrebovala, bol so ženou a deťmi, čo mu nezazlieval, ale je to hrozný pocit byť tou druhou.
Pôvodný frajer nakoniec odišiel aj sám. Niekoľko dní som bola z toho strašne hotová. Zrazu tu nebol nikto, s kým som mohla ísť von... a môj ženatý "priateľ" je so svojou rodinou. Dnes som to ukončila. Cítim sa hrozne. Sama. Nebaví ma nič. Nemám na nič chuť, okrem rabovania chladničky...
Dajte mi, prosím, nejaké typy, ako sa zaradiť do normálneho života. Čo mám robiť?

Oskarova Eight

ak by niekto chcel napisat napiste. Nick na AZete je: ShaulaThalit...
teraz mi rozhovory fakt velmi pomozu. dakujem.

bacil255

Neviem preco ju ukamenujete za ten (zenaty) vztah.
I ked tiez take nieco nenavidim, ale ak to trvalo niekolko mesiacov, tak to zrejme ten zenaty muz len vyuzil a pobavil sa, alebo co.
Cize co sa stalo, stalo sa. Prepokladam ze svedomie ju dost ukamenuje v tomto momente, tak naco prikladat na ohen...

Mozno to chce cas a mozno to chce niekoho s kym sa porozpravas, hoci aj online, kto ta bude pocuvat, mozno sa potom trosku ten pocit zmierni a to je zaciatok.

Oskarova Eight

uz si chatujem... ale neviem kde zacat... ja nemam zaujem sa zoznamovat s chlapmi, kt. pisu, ale kde najst normalnu babu, kt. ma bude chapat?

AdamKrt

Oskarova Eight:

preco sa divas na to tak cierne ? Vidim to takto. Urobila si poriadnu hlupost, zapliest sa so zenatym chlapom. Lenze, velke pozitivum je, ze si si to uvedomila a mozes smerovat svoj zivot novym smerom.

Dnes je prvy den Tvojho noveho zivota. Mala by si sa tesit, ze chlap, ktory podvazal svoju zenu i Teba je prec. Ci patris medzi tie zeny, ktore moze chlap okaslavat a oni mu este za to pekne podakuju ? Halo, budicek... Konecne Ti stastie zaklepalo na dvere. Len ist ich otvorit... :)

Deee

tak len pekne chatuj a zoznamuj sa s ludmi, ale odporucam chatovat dva tri dni s ludmi z blizkeho okolia a ked je zaujem, spoznat sa aj osobne a potom uz rozvijat taketo zive kamaratstvo, ktore ti da ovela viac ako len taketo pismenka, nemusis hladat novu lasku, hladaj si najskor kamosky, doma sedi kopa maminiek na materskych, kociek co tiez nemaju nikoho a radi by sli na kavicku len nemaju s kym...

Oskarova Eight

Aby som to upresnila... Niekolko rokov sa liecim na depresie. V podstate nemam nikoho, kamaratky nemam - vyhybaju sa mi, ludia sa boja nepoznaneho... v podstate som sa zamotala do bludneho kruhu... teraz som z neho vonku, co je v podstate to najlepsie, ale je to nezvyk, a pocity smutku vo dne v noci

Deee

urcite mas naj kamosku alebo niekoho blizkeho, kto ma trosku casu, tak mu zavolaj a chodte spolu von, alebo si aspon pokecajte cez fon, inak budes mat o chvilu prazdnu chladnicku a depka neprejde v kazdom pripade neostavaj sama

Deee

v prvom rade si usporiadaj svoje pocity v hlavicke a stanov si hodnoty, kto to kedy videl, aby si behala od jedneho frajera k druhemu a este k tomu od slobodneho k zenatemu...take dievcata sa nazyvaju inak ako smutne...musis sa naucit zit sama so sebou inak vzdy budes len utekat zo vztahu do vztahu a do chladnicky