ahojte,prosím vás o radu ako dlho je vhodné cvičiť? teda niekedy cvičím hodinu a je mi málo, niekedy ako dnes som cvičila hodinu intenzívne a nejak som sa po cvičení necítila dobre...môžem telu aj uškodiť keď budem cvičiť veľa alebo intenzívne?
cvičenie
baby, piste na moj mail - januska338@azet.sk a pytajte sa priamo na co sa potrebujete informovat, konkretne...
januska338 - aj mne prosim info na mail - danea3@atlas.sk
Tyriss - Sprava odoslana ;)
drobeeec dlzka cvicenia je velmi individualna...po prve, zalezi od tvojho zdravotneho stavu, napr. ake mas srdce, ale aj napr klby...ci si predtym sportovala alebo vobec, aka je tvoja strava..ale tak ked citis ze uz nevladzes radsej necvic alebo si daj aspon oddych, aby si neodpadla.a nemala by si mat uplne prazdny zaludok, pretoze telo potrebuje energiu
Januska338 a kde vedies tie cvicenia? napis mi na tyriss@azet.sk prosim.dakujem
apropo: poznamka o nesuhlase nebola na tvoju adresu ale na adresu prispievatela nizsie..
co sa stravy tyka, cca 1 - 1,5 hodiny pred trenigom musis prijat zlozene sacharidy + bielkoviny - idealne je: celozrnna zemla + polka syra cottage (pazitkovy je naj :P ) + paradajka...toto ti zabezpeci energiu na cely trening...vyziva po silovom treningu je ina, ako po aerobnom,,takze podla toho sa treba riadit...Je to na dlho, ak si z BA a mas zaujem, pridi osobne,,vediem stretka bab, co maju podobny problem ako ty, takze sa k nam mozes kludne pridat :)
Nemozem suhlasit...Osobne cvicim kadzy den! 3x do tyzdna mam 1,5 hodinovy trening a zbytok minimane 30 minut kardio denne...Vobec to nie je pravda, ze trening ma trvat tak kratko...Je to velmi individualne a hlavne zalezi od zvolenej aktivity. jest 3 hodiny pred cvicenim je velmi nerozumne. Mimo ineho aj trenujem, a vsetky z mojich zverenkyn cvicia podla mojho planu a ziadne komplikacie nikdy neboli..Cvicit treba denne, len treba vediet ako! Cize nie si ziadny cvok, robis dobre ze sa hybes...Pokial mas nadvahu, beh by som vynechala. A jedz max 1,5 hodinu pred treningom. Pokial si z BA tak na takyto trening dojdi kludne pozriet...
januska338 ahoj, ďakujem za tvoj príspevok, ako sa stravuješ pred a po cvičení?
theoleander nie som cvok, nevenujem sa posilovaniu, necvičím každý den, priemerne tak dva krát do týždna sa snažím určite...nejde mi ani tak o čas...len o to že sa mi dva krát stalo že mi prišlo blbo po cvičení...tak som sa len chcela informovať čím to môže byť...ale ďakujem za každý príspevok