Ahojte podstupil niekto obriezku vo veku cca 20 rokov?
Info o obriezke
Ja mam 19 rokov a pred 3 mesiacmi som podstupil 2 krat obriezku co mi ju nespravili dobre a na buducy mesiac pojdem zas nech mi to konecne spravia dobre
ano spravil som ... presukal som omnoho viac bab za jeden den ako predtym ... vecer ho mam sice fialovi ale to nevadii
mii-7 hodin??:DDDDD
ty kokso:)))))
tak to normalna sichta:DDDD
cize bud trtkat a byt nezamestnany,lebo inac si to neviem predstavit:DDDD
A nemas ho zodrety po takom case??:DD
pluzgiere a tak?:)))))
huh, 7 hodin niak moc
sex s obrezanim je lepsi ako s nor. a hlavne ovela dlhsi aj7 hodin :)
andrew : uzdicku mi odstranovali bo bola kratka a tahala mi zalud.. tak som ju dal odstranit..
andrew25: Ono to je vzdy individualne. Nie kazdy, kto nema obriezku sa dokaze spravit tolkokrat za sebou a naopak nie kazdy, kto ma obriezku ma problemy s vystrekmi.
Skor by som povedala, ze mas stastie na take, tak bud rad a ak ti to funguje tak dobre, tak naco by si chodil na zakrok.
obrezany zvacsa argumentuju tym aky su oni cisty akych maju krasnych a ta vydrz ... no chcel by som sa teda porovnat s takym ci sa dokaze 2-3x krat urobit po sebe ... pokial viem co pisali muzi s obriezkou maju problem sa urobit viac krat po sebe ... samozrejme cest vynimkam ! a ta hygiena no neviem ja si ho umyvam pravidelne a nemam problem volne trenky aby sa nepotil a je to ok ... aj ked verim ze ked nema predkozku urcite je to cistejsie ale ked tam raz narastla urcite ma svoje opodstatnenie ... a pokial viem obriezka sa robila preto aby mlady muzi neonanovali a nie kvoli hygiene na to sa prislo az neskor ... a myslim ze masturbacia s predkozkou je ovela lepsia nemusis pozuzivat sliny lubrigacny gel a pod ...