10 kg za 3 mesiace...aké máte skúsenosti?

Príspevok v téme: 10 kg za 3 mesiace...aké máte skúsenosti?
26maťulienka

ahojte, za posledný rok som dosť pribrala. asi 10 kg, no a teraz som sa konečne odhodlala, že so sebou vážne niečo urobím a vrátim sa na pôvodnú váhu. Mám 165 cm a 70 kg. Chcem schudnúť na 60. Ani pri 60 kg síce nebudem nejak moc chudá, ale mne to stačí. Dá sa schudnúť za 3 mesiace (to je môj cieľ) bez jojo efektu, prípadne iných zdravotných problémov? aké s tým máte skúsenosti? veľmi pekne ďakujem za vaše príspevky

26matulienka

všade čítam, aj tu všetci radia, že treba jesť pravidelne, raňajky, desiata, obed, olovrant, večera. Lenže čo keď ja chodím do školy a každý deň mi začína škola inak? Raz vstávam o 6, vtedy sa aj naraňajkujem, o 9 zjem nejaké ovocie, Okolo tej 12 sa naobedujem, potom asi o 3 jogurt a o 6 večera. To je fajn. Lenže niekedy vstávam aj o 9, cez víkend aj o 10. A čo v takom prípade? Mám jednoducho akoby vynechať raňajky? alebo tú desiatu? ako to robíte vy?

badka

ano som na materskej :o) a chceme byt predsa znovu pekne mamicky :o)))
a hladovanim schudnes,ale preco hladovat ked nemusis...a ide to aj inak.do vianoc by som este chcela zhodit,aj tal som uz teraz spokojna...a kto cez vianoce nepriberie? tie +2 kg je tolerantne :o)
tak sa drz.

sun0808

si este na materskej,ja ano,no a je to pre mna nesmierne tazke,kontrolovat sa.ja som vzdy schudla v praci,hladovanim..ale doma sa to neda.inak badka diki,pozriem,skusim,a dufam,ze vydrzim..:)

badka

a pri 90 dnovke rano len ovocie,potom nejaky ten obed,a vecera polovica z obeda...doprajes si zakusok...v uhlohydratovy den-ale ked si predstavis kolko ma kalorii,tak sa radsej najem ineho...a cukor sa velmi tazko odburava,a ked som sa rozhodla ze chcem schudnut-tam moj nepriatel c.1 su tie jedla z kt.sa pribera...a ze 1 den pijes vodu...tym sa telo velmi neprecisti...proste je to bomba na tvoj metabolizmus...treba jest castejsie v malych mnozstvach,a nie vela naraz...ze ti zaludok nevladze ani stravit...

badka

kukni stranku -odkaz odstránený- tam sa toho dozvies velmi vela...daj si ciel do vianoc...a uvidis,ale 90 dnovka je jedna velka blbost...uplne ti narusi metabolizmus,ano schudne sa z nej-ale pri takom jedeni...drzala som ju predtym nez som otehotnela...a pokial som ju drzala sme sa pokusali s manzelom aj o babo,ze ak sa podari....(tak jasne ze by som prestala),a aj sa podarilo 3 mesiace som drzala 90 DDD ano schudla som 13 kg,aj ja som tak nejak pribrala dost behom predminuleho roka...tak som sa dala na 90 DDD...a po ukonceni 90 DDD som presla na normalnu stravu a za 3 mesiace sa nam podarilo babo-krpec ma 8 mesiacov...takze teraz som sa rozhodla radsej zdravsie---nez 90 dnovkou...ta strava vobec nieje pestra...ved ked si to tak zoberies aj deticky papaju kazde 3 hodiny...

sun0808

badka,teraz som z toho poriadne domotana,90dnovka,ci to o pises ty.ale asi to skusim po tvojom,na ten mesiac:))mna potesia aj 4kila a tie 3 zvysne si necham na jar:)))

badka

a tie porcie...ranyjky som pisala cely kruzok chleba-kupujem uz narezany...alebo aj dva...a rano necakat ze 30 min.na ranajky...umyt sa a ist ranjkovat,jest aj ked necitime hlad...
ten obed si davam tak za tanier polievky,a masko,neviem naprikl.taky pangas celu filetu(zabalim do alobalu,ochutim gril.korenim na ryby a sup do rury) a salat neviem 200-250 gr.
tak isto jedno prsicko,jednu grilovanu nohu,neviem...vela ani nevladzes jest,pretoze fakt niesi hladna ked dodrzujes cas na papanie...

badka

ja som necakala ze to pojde takto pekne dole...ovocie som vylucila na prve 3 tyzdne,uplne som vylucila cukor-aj hnedy-uplne.Ked budes pravidelne papat kazde 3 hod.nikto 2,5 hod. tak ti nepride chut na sladke...
ja som uplne vylucila,ovocie na prve tyzdne,cukor,vyprazane jedla,presolene jedla,a prilohy:ryza,zemiaky,cestoviny.
Moje ranajky su naprikl.kruzok(cely) cierny,alebo psenicno-razny chlebik,s maslom,sunkou,paradajka,alebo,vajicka na vsetky sposoby,domace pomazanky,syry nizkotucne a k tomu bylinkovy caj(nie ovocny-uplne vsetko ovocie) alebo kava s mliekom-bez cukru.
Desiata-biely jogurt,zeleninovy tanier...
Obed-vsetky druhy polievok,ale co najmenej mastne,a bez zaprasky z bielej muky,bez rezancov...
masko-grilovane,dusene,pecene...takisto ryby...hriby s omeletou,zapekany karfiol,brokolica,sampiony,leco s vajickom,kusok chleba,a ako prilohu stale salat...ochuteny olivovym olejom,bazalkou,oreganom,sol...nie cukor,ani ziadny ocot.
olovrant-nizkot.tvaroh,jogurt,vajce na tvrdo,zdravy a plny vitaminov kalerab...
vecera-to iste co ranajky ci obed...na co mas chut...jest veceru naposledy 3 hod.pred tym ako ides spat.
a kazdu hodinku vypit pohar vody,nie mineralky,najlepsie bez bubliniek...
tak isto ako desiatu ci olovrant,si mozes dat acidko,mozzarelu...proste je velky vyber...dolezite je dat si kazde tri hodinky nieco do ust...aby zaludok pracoval...a nerobil si ziadne zasoby...
ak budete mat nejake otazky kludne mi napiste...ja si uz teraz zacinam davat ovocie...ale doobedu...na desiatu...

suzen_

takze 10 kg za 3 mesiace by sa aj dalo schudnut..

lahke je si naplanovat ze no tak tento mesaic schudnem 4 kg..ale nie je to take jednoduche..kym si telo zvykne na novy rezim, ked ste drzali diety treba aby sa po nich metabolizmus spamatal a nastartoval..vaha vam bude aj stat aj mozno mierne stupat ked zacnete aktivne cvicit a tak dalej

tak si radsej nedavaj presny ciel ze za 3 mesiace..ale ciel ze chces schudnut 10 kg a je jedno za aku dobu...

aj keby si mala schudnut len 1 kg za emsiac tes sa z toho..

a hlavne pozitivne myslenie a sustavne sa nesustredenie ti v tom urobi este jedno velke plus..

neber to ze chudnes..ale ze obis nieco aby si sa citila a vyzerala lepsie..nesustred sa privelmi na to..nechaj tomu volny priebeh, pi vela tekutin, dodrzuj papanie, z cvicenia maj radost..necvic preto ze musis , lebo chudnes..ale cvic pre radost..obmienaj cviky aby ta to neprestalo bavit..

a uvidis ze ked za mesiac vyjdes na vahu bude tam menej..

a radsej sa vaz ako meraj...vaha ti moze ukazat 2 kg dole ale na cm to moze byt aj 4 cm naprikald z pasu...

suzen_

a zo zaciatku som necvicila lebo som sa citila ,,velka,, tak som chcela najskor nieco zhodit a potom zacat cvicit..

cvicila som 3 krat do tyzdna..neprehanala som to..len cviky na spevnenie, bicykel, steper, rychla chodza..tak do pol hodinky...

aby som telo nemala ochabnute