Ahojte... v poslednej dobe, vlastne odkedy som nastupila po ukonceni skoly do prace, tj asi tri mesiace, mam tento problem - budim sa v noci a musim pozriet na hodiny, ci som nezaspala do prace, kontrolujem cas, zobudim sa pokojne aj o druhej, o tretej, o stvrtej... aj 6-7krat za noc... cim blizsie je rucicka k siestej hodine, tym castejsie sa prebudim. Do prace vstavam asi 6:15. Uz sa mi aj stalo, ze som sa zobudila s hrozou, lebo bolo uz 7:20, zacala som stresovat, ale uvedomila som si, ze je sobota a nemusim vstat, ale srdce mi bilo ako o zivot... Nechapem, cim to je, kedze do prace sa tesim, mam to tam rada, zvykla som si, nemam z toho stresy a pod., do skoly som tiez nemala problem vstat, spavala som dobre. Neviete, co sposobuje nocne budenie sa, ked sa nicoho v praci nebojim? Neriesim momentalne ani zivote dolezite situacie, ani som nezazila ziadny sok, ci nieco na psychiku narocne... proste som v pohode, len sa budim iks raz za noc.
časté budenie sa počas noci...
Najdite si spolahlivu osobu na ktoru sa mozete spolahnut ,ze Vas zobudi a zlepsi sa to.Existuje aj budenie na telefon.