silikony ano ci nie?

Príspevok v téme: silikony ano ci nie?
mariettta

Ahojte mam taky problem,mozno ze to niektori z vas nepochopia,mam 21rokov a rozmyslam nad silikonmi,dovod je prosty,mam pekne prsia,hlavne som mala a chuda,kazdemu pridu velke,ale to je tymi tajomnymi podprdami;) aj tak mam nejake trojky,no zistila som,ze si vobec neviem tak uzivat sex,zatuzila som po silikonoch lebo su pekne pevne,a konence by som sa nehanbila ukazat aj naha..,mozno vam to pride ako malichernost ale ja to uz riesim rok a pol,myslite si ze to ma nejaku vyhodu,ked uz mam dost dobry zaklad?porposim vas o rady

pavloS

mariettta, skus trosku porozmyslat a pozriet si temy "zufalych" zien s malinkymi alebo velmi velkymi prsiami, ktore im naozaj komplikuju zivot. Takymto nepomoze ani cvicenie, ktore naopak, moze pomoct Tebe. Zrejme Ta este nepostretli v zivote skutocne vazne problemy, ked riesis toto. Vaz si samu seba a bud vdacna za pekne, zdrave 3-ky ... co je mimochodom velmi pekna velkost. A muz 100% urcite viac oceni prirodzene ako umele ;)

liina

Iba ak sa dala napichat kyselinou hyaluronovou. Inak silikonove implantaty vydrzia tak 10 rokov, nie dozivotne (teda ak sa o 10 rokov nechysta zomriet).

Steven

Dobry den,mam na vas taku otazku,ze ci existuju silikony "dozivotne". Moja priatelka mi tvrdi,ze tie co ma su do konca zivota a ze ich netreba vymienat po niakom case. Ja sa tomu nerozumiem,ale myslim si,ze to je blbost. Ved musia mat niaku zivotnost. Bojim sa o jej zdravie. Dakujem

tina1112

nedavaj si ich, budes mat zbytocne jazvi na peknych prsiach a aj tak musim predpokladat ze do 8 rokov alebo 10 sa musia vymenit a to budes mat 30rokov aby si to neolutovala.
radsej za tie peniaze si dobraj peknu dovolenku

alzbee

Ahoj. Viem ta pochopit, lebo tiez som stihla a prsnata a kolkokrat si chytim tie moje prsia do ruk a vzdychnem si, ze kiezby boli pevnejsie, lebo aj ked si lahnem na chrbat, tak sa rozleju dobokov :D ako nemam nic proti silikonom, ked teda naozaj maju babe zdvihnut sebavedomie, ale ja osobne si takuto moznost nechavam az po porode, keby mi nejak velmi ovisli...i ked aj teraz mam pocit, ze ovisaju, ale nie je to az taka katastrofa :-P v podprsenke su naozaj pekne, takze sebavedomie mi davaju:))

silikonka

Ahoj,
ja mam silikony uz 8. mesiac a som velmi spokojna. Dovod bol ale iny nez u teba. Som vysoka, mam zadok a boky a prsia som nemala absolutne ziadne! ako taky chlap. Citila som sa nezensky, tak to bolo pre mna jedine vhodne riesenie. Musim ta vsak upozornit, ze silikony ti ako keby znehodnotia tvoj prirodzeny tvar prs, ktory hovoris, ze mas pekny. A trojky myslim nie je nijaka zla velkost. Ja mam take so silikonmi...Takze by som ti odporucala nevymyslat, pokial nemas naozaj padny dovod. Toto mi pride taka malichernost skor a to som sama zastankyna silikonov...

sasa........

ahoj,mariettta
ked dozries psychicky, zistis ze na tom ake mas prsia absolutne nezalezi..dovtedy si kludne nechaj zjazvit telo, ale nepomoze ti to z dlhodobeho hladiska..