Prečo si nikdy nepamätám čo sa mi sníva

[zruseny1]

ale u mna to nie je strach, ale adrenalin :))) fakt, ja nemusim ani skakat bugee, ani paragliding nemusim,,,staci mi jeden sen a mam dost na cely najblizsi den :D a aj to mam celkom rada... len keby ten beh bol rychlejsi kurnik..no nic... uz sacinam pochybovat sama o sebe, ze co to tu pisem...radsej prchaam :)

[zruseny1]

keby som sa zastavila pohltila by ma ta otvorena zem :D
ale moj spanok je velmi divny, posahany, asi ako moj predposledny prispevok
omluvam sa, ze som pisala bludy :)

jajka001

Inko :))) skus sa zastavit co to spravi
mna zvyknu nahanat nejaki teroristi, najradsej po schodoch, a to preskakujem cele poschodia ale aj tak ma uz uz maju

[zruseny1]

no vidim, ze nikto tu nema taky problem ako ja :D ja si sny pamatam, a velmi dobre a skoro vzdy, vo vsetkych utekam a utekam pred otvarajucou sa zemou podo mnouu a stve ma ze nedokazem bezat tak rychlo, ako by som chcela :D citim ako sa usilujem nabrat rychlost a nejde a nejde :D rano sa budim taka unavena, akoby som odbehla maraton. naslaktrafenie... takze... ako sa mam naucit rychlejsie utekat v snoch?:DD jezis co to pisem, no dobre... nezmazem to...veed ma aj tak nikto nepozna :D

ojka

alzbee dakujem za typ (: ale ja som už aj to kedysi skušala, že ani do svetla pozerať, lenže rano ked vstavam, tak často je ešte aj tak tma ((-: