Takze som tu novy, kto ma pozdravi?Som zvedavy, na vase privitanie :-))
som tu novy
mne sa pacilo v teme "moderne pekne meno pre dietatko" ako nejaka myslim anezka napisala, ze sa jej paci meno tiffany a o par minut na to, z tej istej IP-cky, ze anezka, aj mne sa paci meno tifany :-)
mam si aj ja zacat takto pritakavat? vsak kto uz viac suhlasi s mojim nazorom, ako prave ja. :-)))
ale jasne ved ja som z ŠtB
btw, oslavujeme?? 20 rokov slobody
už!
jeeej darika :)) davno sa tu necistilo..zeby nastala vhodna doba?:D ale chlapik tento bude neskodny podla mna... no mohol aspon podakovat za tie privitania... ani kralovnu alzbetu by tak nevitali, to nejaky horenos bude :)))
jajka
mas to pod kontrolou?Uz si obehala po susedoch?
A ti,o ktorych ja viem,co dostali ban,to nie je nikto.To som si pozrela hned.
nie je tu nikto s takou ip
darika, aj ja mam taky silny pocit. ty si tu detektiv, uz sa tesim, ked ho odhalis :-) aby to nakoniec nebol niekto z tych, co dostali ban :-))
No neviem,keby som si nedala cas a neobehala vsetko,ci by som jeho cislo niekde nenasla.Sa mi nechce verit,ze na tuto stranku niekdo zavital len z dovodu "som tu novy".Ved to je smiesne a trapne.
ty co si za narcis, ze ta tu treba odami vitat? slavobrana sa nekona. sadaj a pis- diskutuj.
aj my vítame teba(: Inkognito ma pravdu, časom budeš možno vykazovať určite známky závislosti ((-: Takže cíť sa tu ako doma a pýtaj sa ak ťa niečo bude zaujímať či trápiť (; pekný večer
:DD mna sa zlakne kazdy:) mozes byt rada ze ma nepoznas osobne lebo to binghamovo certik ma naozaj celkom fajn vystihuje:)) ale ved som mu este ani nestihla povedat o tom ze nesmie hovorit svoj nazor lebo hned dostane ban a podobne..od toho som ho usetrila takze to bolo celkom mile..povedz ze ano tak osm sa snazila:))