ahoj, chcela by som vas poziadat o radu.Neviem ci to maju vsetky baby ale u mna teda v mojej posve mi zacali rast chlpy take, ake aj na ohambi a uz mi to strasne lezie na nery sa holit nielen na ohambi, ale musim sa holit aj v posve.Mam 15 a myslim si ze este som mala na epilaciu voskom ci laserom a preto by som vas baby chcela poprosit o radu a chcela by som sa este opitat, ci aj vy mate takito problem a ako ho rieste.Vopred dakujem za vase rady.
chlpy v posve a co s tym?
preklep asi tazko, ked to tam mas trikrat spomenute. preto ti pisem, ze ja si do povy ani nevidim. a to som stihla a sportovo zalozena, takze nemam problem s ohybnostou. trochu studuj anatomiu.
lolanana, tak ako ti napísali ostatné,ešte to nerieš, máš čas. Potom si to budeš holiť a neskôr to budeš mať tak v ruke, že ti to ani nepríde zaťažko to holenie a ani, že je to problém :)
hej som tmava ale niekedy si prajem byt blondina :) lebo s tymi chlpmi to mame "mi tmave" o dost tasie nie len okolo posvy a michajela dakujem za radu
no, skús si nájsť stránku s anatómiou ženy, v 15r by si mohla poznať svoje telo, menštruáciu už pravdepodobne máš:-))) ochlpenie okolo pyskov je normálne, záleží na vkuse ženy, ako sa " dole " upraví... niektorá máme viac chĺpkov, iná menej, sú rôzne peny, krémy, žiletky, laser.. a k " tomu " o 3 roky.. myslím, že máš čas a trápiť ťa to nemusí, v tom čase budeš svoje telo poznať už dokonale a ľudia pripravení žiť intímne toto určite neriešia
ahoj no prišla ta puberta aj na teba:) ... je to normálne ja ta chápem myslíš tam pod pupkom máš chlpky.. ael potom ako máš vchod do pošvy a pysky ohambia tak aj na tých piskoch máš chlpky.. čiže okolo dierky:) ano to má každy.. a zatiaľ to tak baby riešime že si to holime ide to ľahko... to ma každa tak sa netráp...
Adam, ty labužník:)
loana každemu to zarastá inak, niekomu menej a niekomu viac, ty si predpokladam taký tmavší typ však?
ano uz rozumiem a vsetkym sa este raz ospravedlnujem ale teraz uz ked viete tak by som poprosila nejaku tu radu
na tom obrazku je označené čo je pošva, tak už vieš prečo ti nikto nerozumie? :)
pre pauli 73 to "v posve" bol preklep, ktory som si neskor uvedomila na napisala som "okolo posvy" a este ze a vy to mate ako?No myslim ze vam chlpy rastu len na ohamby a potom uz nie alebo ako vlastne?Ja zasa nerozumiem tomu ze nikto nerozumie co sa tu vlastne pitam :D
Hmm, inac chlpky v posve, to by mohol byt pri milovani pre penis, celkom pekny zazitok. Cize skor by si mohla byt este rada, ak ich mas naozaj v posve... :)