Je toto láska?

Príspevok v téme: Je toto láska?
laska?

S mojím priateľom som už pol roka...všetko bolo zo začiatku krásne a myslím aj teda, že je..ale niekedy mi veľmi chýba sloboda...Je pravda, že by som si mohla niekam sama s kamoškami vyraziť, ale necítim to za potrebné cítim sa lepšie s ním...Trápi ma hlavne to, že niekedy nepotrebujem byť ani s ním ): Niekedy si myslím aj, že ho vôbec neľúbim ): je to také ťažke ale viem keby som mu dala koniec, tak by ma to strašne trápilo a možno by som bez neho nedokázala ani fungovať )): Viem, že on ma veľmi miluje a ublížiť mu nechcem..už sa poznám aj s jeho rodinou proste akoby sme už boli zasnúbení...Niekedy chcem byť len tak sama baliť iných chlapcov...Ale toho svojeho mám rada len neviem či je to láska )):

suzenka

ked ta tvoj priatel miluje ako pises..tak ho uprimne lutujem ze je s takou pretvarkou ako si ty

toz moj nazor..

si este pojasena mlada baba co je stvorena este na take bozkanie a rucickovanie sa..da sa to volat zamilovanie ale prava laska urcite nie...

jajka001_

podla mna to laska nie je, pretoze pises ze ti chyba sloboda. a to ze poznas jeho rodicov, ach boze a co, pisat ze ste akoby uz zasnubeni, ved to je len polroka

laska?

Alebo to je mosno tym,ze som s ním stale denno denne ): myslim zeby som si mala prevetrat hlavu )):mosno mi zacne po case chybat ale neviem ci by sa on nezlakol tej ,,pauzy"...)):

jasminka755

Viem ako to myslis s tym pomahanim , aj mna dost psych . podporoval v roznych situaciach a viem ze dvaja su na problemy vzdy viac ako jeden . Ked som mala ja 16 mala som obrovske komplexy zo seba cize chlapov som vobec neriesila. A veru aj teraz sa dako neviem zamilovat . Aj ked nemozem skutocne nemozem povedat ze by nebol zaujem . Ale vlastne musim este asi dozriet na tu skutocnu lasku . A na to co vlastne chcem . Pretoze netuzim po vztahu kt. bude trvat mesiac.... Laska este len PRIDE a ver ze je to aj TVOJ pripad.........
A alzbe nie nie je to tak ze si myslim ze by som bola babka. Skor je to asi tym ze poznam strasne vela bab ktore maju napr. 18 a v pohode uz trojrocne vztahy... tak som to myslela :) Ze ja 19 a staale dokopy nic :)

alzbee

jasminka755: ta predposledna veta vyznieva (a to mam pomaly 19) akoby si sa citila uz ako nejaka babka :D :D, ktora za cely svoj zivot nestretla lasku..

laska?

ked ja ho mam tak rada ): uz si ani sama sebe neverim...Mam este len 16 a zivot pred sebou )): mosno to ma odraduje od vztahu..ale v roznych tazkych situaciach mi velmi pomaha...dodava mi odvaho..ale mas pravdu pri bozkavani uz tiez necitim nic mosno len to vzrusenie..mosno ho beriem len ako sexualneho partnera )): a to nchcem chcem aby som sa pri bozkavani chvela aby som citila to velke poblaznenie ako si to thy napisala jasminka ... )):

jasminka755

Noo dievca moje zlate tak toto veru poznammm .. Tiez som bola v tej situacii ked som nevedela ze co vlastne. Strasne mi na nom zalezaloo , rozpravali sme sa do nekonecna, fakt strasne sme si rozulemi . A stale viac a viac sme sa do seba namotavali. On ma lubil .. A ja som mu zrazu povedala ze chcem aby sme boli len kamosi . Boze to bola teda facka riadna.. Chapes proste som to necitila ako lasku , iba ako niecoo take.. ze je mi s nim VELMI dobre. Ale to bolo asi cele. A napr. ani pri bozkavani som necitila nic.. ziadne vzrusenie,nehu, nic.. Bol to zvlaastny stav.. A trvalo to dost dlho , boli to mesiace. Viem ze som ho strasne sklamala, ked si to teraz uvedomim .. Ale co uz stalo sa. Strasne ma to bolelo a obcas aj stale boli ked viem ze sa to skoncilo a skoro uz o nom ani neviem , navyse byva velmi daleko .. Ale nasiel si nove dievca ktore lubi, a ona LUBI jeho .. A v tom je ten rozdiel . Laska musi byt obojstranna a SKUTOCNA. A mavala som rovnake pocity ako ty .. A laska to zrejme asi nebola.. Bolo to len nieco.. Ani neviem ako to nazvat .Jedno ......krasne poblaznenie, prva laska , na ktrou sa nezabuda.. A to mam pomaly 19... Ale verim ze nieco este pride..