v sucasnej dobe uz dlho rozmyslam nad tym..kde je laska...skutocnej lasky je teraz velmi malo...nechapem preco...co sa stalo s ludmi..? ked niekto niekoho ma tak si to nevazi...a zase ten kto nema nikoho by bol tak rad na jeho mieste, samozrejme nie vsetci lebo su aj vynimky...momentalne som po rozchode a fakt uz silno pochybujem ci sa da laska este vobec najst...
laska..kde si...?
krokous ja som to pochopila .. hovori sa tomu aj motyle v bruchu .. no ale u man ak pisem je to vzdy trasenie kolien a take zvlastne pozeranie do oci tomu druhemu, take hanblive ..ak sa mi nieto paci :-)
salatka, odpadavat som myslel obrazne, neodpadavam, ja mam take zvlastne steklenie v zaludku
chcel som ti vyjadrit sympatie s tvojimi nazormi,ale zasa som ostal nepochopeny
jajka001_:
hovorim, ze som to nezazil, ked som ju stretol. Nehovorim, ze to teraz nieco take po case nezazivam, ked to vyrastlo zo vztahu po case ;-)
krokous, ano bolo to tam od zaicaktu, len ja som odolavala a nechela ..ani neviem preco ... ale teraz po tychto rokoch s ato zmenilo ... asi preto, ze ho poznam, viem aky je a vyhovuje mi ..len viem, ze to bude zatail len na mileneckej urovni ..na inej nie ...
a kde je naivka? chyba mi tu
krokous, ja som teda nikdy neodpadvala na zaciatku vztahu ..skor islo u mna o riadnu iskru, trasenie kolien.... to ano .. ak sa u mna deje toto , tak viem, ze to ma vyznam ..a ak nie, tak tomu sancou nedavam ..tak ako tomu vztahu, kotry som tu popisala ... pretoze sa mi zda hlupe trapit seba , ked vidim, ze to nema buducnost a takisto aj toho druheho ... a hlavne ak chem popznat niekoho kto mi bude vyhovovat
adam ked si z tej tvojej neodpadaval tak si tu vasen este nezazil
nejde len o krasu, ta na odpadnutie nestaci, ide aj o prejav a nazory
salatka,
vidis, od zaciatku to tam bolo... chceli ste to uz vtedy :)