Viete mi poradiť nejaku dobru ceruzku na obočie?Mam blond vlasy a svetlo hnede obočie.diky
Ceruzka na obočie
ja mam zase opacny problem a to je strasne tmave obocie vsetci sa ma pytaju ci si ho farbim :D ani neviem ako sa mam malovat a mam svetlu plet, vlasy spinavy blond
ja tiez pouzivam tu od essence - blond a som velmi spokojna...na zaciatku mi to velmi dlho trvalo kym som si s tym nieco namalovala, ale teraz je to uz fajn..za par sekund...
Ja mám MAX FACTOR a som nadmieru SPOKOJNÁ! I keď cenovo nie ja najlacnejšia ale stojí za to! ODPORÚČAM
Myslim ze najprirodzenejsie to bude vyzerat ked ziadnu nepouzijes nie? Ja som tiez blond a nemam ziadnu, este to tak aby som si este obocie polhodinu malovala, staci ze sa piplem s inymi vecami kazde rano.
tiez mam ceruzku na obocie od dermacolu....odtien 1 ten najsvetlejsi....no po par hodinach som mala pocit ze mam obocie skor oranzove ako hnede
kúpila som si lacnejsiu ceruzku na obocie od essence a som maximalne spokojna :)
levica
a ma Dermacol aj tmavsie odtiene pre brunetku ako som ja nevies?:)
ja používam od Dermacol ceruzku na obočie, odtieň 01. tiež som blondína a tá ceruzka sa mi páči. je taká prirodzená a v pohode, dlho vydrží
Mne sa na obocie najlepsie osvedcila ta najobycajnejsia hneda ceruzka, take tie bledozlte za par korun, co zvykli predavat pri pokladni. :-)
hmmm ...a nema z vas niekto GOSH ceruzku na obocie?? mam tmavohnede vlasy aj obocie...