Ako zvladat panicku poruchu?:-(

Wiqi

Ja som praveze zil zo dna na den,nevdela som'co bude zajtra'zivot na plno a ziadne ocakavania,ale stracanie sa z reality daleko prec..samozrejme,dobrovolne.riesit rehabilitaciu mam napisanu,masaze a budem sa stahovat a menit pracu,prostredie..

nexus

bezmocnost je hrozna...prezila si burlivu mladost...nervy stres...to cloveka poznaci, ale da sa z toho dostat..ja som to uz raz zazil a verim ze z toho vyjdem...
to je tak, ked ma clovek velke ocakavania...
crta sa ti nejaka moznost ako to budes riesit?

Wiqi

A mala..iba take jemne v 15tich to bolo pred 7 rokmi..ale od tych15-22som zila velmi prudkym ziwotom..same extremy,extremny stres,nervy,vypäte situciu,ci extremna zabava,az narocna pre telo a mysel.... .. A vlastne ted sa akoby z toho vsetkeho spamätavam..takze hluche,problemove obdobie..

Wiqi

Mam blizkeho,ktory ma vzdy ukludnuje,chodi na nakupy,riesi problemy..no chce aby som platila za chybu druheho cloveka..a ja to nie som schopna urobit,nemam ani prostriedky ani psychicku silu..

Wiqi

Len mesiac,spustacom pravdepodobne stres,vydieranie od neprijemneho cloveka..samota a strach,co bude dalej..pred mesiacom ma brala zachranka..odvtedy sa mi to stalo v obchode,metre,vonku pri prechadzke...