Caka ma prvy let lietadlom a som z toho celkom dost nervozna. Vedel by mi prosim Vas niekto povedat co mozem ocakavat? Myslim na letisku a v lietadle
Prvy raz lietadlom
Ked bude lietadlo startovat, najskor sa rychlo rozbehne po drahe, potom sa odlepi od zeme a zacne stupat. Vtedy budes pocit akoby si bola na kolotoci, na horskej drahe, ked prave idu voziky smerom hore, plus zvlastny pocit v zaludku, ale nemusi byt neprijemny. Ja mam taky niekedy, aj ked vidim pekneho muza. Ked uz bude lietadlo hore a naberie spravnu polohu, bude sa ti zdat, akoby sa ani nehybalo, aspon u mna to tak bolo. Trochu tazsie je to s pristavanim. Ak sa lietadlo s kolesami dotkne zeme, mozes citit trosku naraz. Zalezi o pilotov, aky silny bude. Ale nie je to velmi zle. Ked ides s autom po nasich deravych cestach, tie narazy su horsie.
je to taky zvláštny pocit,ako na kolotoči :) cítiš ako sa ti zdvíha žaludok-nie v zlom... ja som bola strašne hladná keď som letela,možno pre to. a budeš mať zalahnute v ušiach. ale potom ked už si hore je to fajn,ja som mala pocit že som vo vlaku :)
No ja z Warszawy. Je to sice len do Prahy ale po novom roku letim do Estonska este
ahoj.ja som prvy krat letela lietadlom asi ked som mala 13 rokov.Mala som zo zaciatku obavy ale je to naozaj prijemne taky krasny pocit.:)my sme leteli z prahy takze nam tam aj letusky poradili co a ako.Z ktoreho mesta ty odlietas?