Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prvy raz lietadlom

millli

Ked bude lietadlo startovat, najskor sa rychlo rozbehne po drahe, potom sa odlepi od zeme a zacne stupat. Vtedy budes pocit akoby si bola na kolotoci, na horskej drahe, ked prave idu voziky smerom hore, plus zvlastny pocit v zaludku, ale nemusi byt neprijemny. Ja mam taky niekedy, aj ked vidim pekneho muza. Ked uz bude lietadlo hore a naberie spravnu polohu, bude sa ti zdat, akoby sa ani nehybalo, aspon u mna to tak bolo. Trochu tazsie je to s pristavanim. Ak sa lietadlo s kolesami dotkne zeme, mozes citit trosku naraz. Zalezi o pilotov, aky silny bude. Ale nie je to velmi zle. Ked ides s autom po nasich deravych cestach, tie narazy su horsie.

sign

je to taky zvláštny pocit,ako na kolotoči :) cítiš ako sa ti zdvíha žaludok-nie v zlom... ja som bola strašne hladná keď som letela,možno pre to. a budeš mať zalahnute v ušiach. ale potom ked už si hore je to fajn,ja som mala pocit že som vo vlaku :)

martina500

ahoj.ja som prvy krat letela lietadlom asi ked som mala 13 rokov.Mala som zo zaciatku obavy ale je to naozaj prijemne taky krasny pocit.:)my sme leteli z prahy takze nam tam aj letusky poradili co a ako.Z ktoreho mesta ty odlietas?