palenie posvy

lerry

Uz asi 4. deň ma pali posva. Najskôr ma to strasne svrbelo a teraz ma skôr pali pri mocovej rure, hlavne pri utierani po moceni je to velmi neprijemne palenie. Nedasa mi ani pokojne sediet, stale ma tam omina. Neviem ci to moze suvisiet s tym ale poslednu menstruaciu som dostala velmi slabu, teda taku slabu som este nikdy nemala, bol to skor len hnedy vytok. Menzes mam este len 2 roky a nikdy som to nedostala takto presne. Vzdy som mala velmi nepravidelny cyklus, az posledne tri menstruacie sa to zacallo upravovat s prestnostou na 10-14 dni. Neviem co mam robit, to palenie je velmi neprijemne.

aknitka

no ja som mala niečo podobné pred pár dňami. kúpila som si v lekárni canesten gyn kombi (1 tabletka + krém), stálo to 9 EUR a pomohlo mi to.

mjanik

z hľadiska akupunktúry ide o špatnú prácu pečene-stačí napichnúť po jednom bode na nohách a problém by mal zmiznúť!!

karolinaa8

dakujem a ten canesten kupim za kolko? za gynekologom sa chystam ale az o dva tyzdne.
vytok je velmi svetlo zlty, mavala som ho aj predtým ale ten biely je dosť silný, ale nie je hrudkovy ale taky slizky.

jajkafr

aluska pri každej infekcii ide o zápal pri vaginálnych infekciách vieme rozoznať na základe výtoku to o aký zápal ide... čo tento zápal vyvoláva....
žltý-žlto biely hlienovitý=baktéria, biely hrudkatý (tvarohovitý) = mykóza, plesne

aluska

mohli to sposobit obe..kup si canesten...to je na mikozu...ale kedze mas zltkasty vytok tak by si teoreticky mohla mat aj zapal...asi by si mala ist k doktorovi...to by bolo najlepsie, aby si potom nelutovala ked budes mat nahodou silne bolesti..zapaly su neni sranda!

jajkafr

karolina
keďže máš žltkastý aj biely výtok vyzerá to skôr na infekciu spôsobenú nejakou baktériou... navštív gynekologičku vezme ti výter a podľa výsledku nasadí lieky vhodné na tvoj problém... na toto väčšinou voľnopredajné mastičky nezaberajú.