Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

STITNA ZLAZA zle VYSLEDKY

Krtko89

ine priznaky no asi ta unava,v noci sa budim niekedy a ani neviem vlastne je to take zvlastne
Len sa bojim jednej veci ze po tych tabletkach schudnem, co by som fakt nepotreboval lebo uz teraz vazim len 64kg,179 vyška...Lieky by mi mali zvysit metabolizmus pri znizenej sz nie???Cize logicky by mi malo ubudat na vahe ,ale kdesi som sa zase docital ze niekto aj pribral.. tak ako to teda je,?

brieta

chcem sa spytat vsetkych ktorym nasledkom poruchy stitnej zlazy nadmerne vypadavali vlasy,ci vam pocas liecby prestali hned a ci zacali rast nove a kedy.dakujem.

eulala

krtko, neboj, lekar ti dal vhodnu liecbu. Mas aj nejake ine priznaky okrem padania vlasov? Mne tiez vypadavali vlasy, nie vzdy, ale mala som take obdobia pocas minimalne dvoch rokov a ja som tomu nevenovala pozornost, myslela som, ze je to zo stresu. V poslednom case som bola hrozne slaba, srdce mi tlklo, ked som zislo dole-hore schodmi, spala som 11 hodin v noci a este aj par hodin poobede. Konecne som sa odhodlala k lekarovi, lebo mi ta unava vadila, aj chumace vlasov pri ich umyvani. Ja som mala TSH 6 aj nejake drobne, ty to mas horsie - az 26. Ale stale to nie je az take strasne. Ja beriem uz pol roka Euthyrox 50. Unavena nie som vobec, aj padanie vlasov sa upravilo. Co sa tyka jodu, tak som sa docitala, ze ked ma clovek znizenu funkciu stitnej zlazy, prijimanie jodu ako suplementu je dokonca skodlive! A znizena funkcia nema nic spolocne s nedostatkom jodu. Jednoducho chyba hormon, nie jod. Som zena a vsetky testy na mineraly a vitaminy v tele mam vyborne.

Krtko89

Tak vam este raz pridavam linky kde su moje vsetky vysledky i48.tinypic.com a al vam nepojde ani ten tak tento www.uploadgeek.com
A pre tych ktory to skutočne nevedia otvoriť tak
TSH /3/ -26.10
vol.tyroxin-FT4 -3.4
Anti-Tg -11

Lilly29

Ja som nato prisla tiez nechtiac. Isla som k lekarovi lebo mi casto busilo srdce. Vzali mi krv a tam to bolo, cierne na bielom + vysoky cholesterol, co ma so znizenou funkciou vela spolocne. Mne byvalo casto zima, mala som pomaly metabolizmus,stale unavena, troska sa mi triasli ruky, padali vlasy,depky...vacsinu priznakov, ktore som si predtym nedala dokopy. Isla som s tym k endorinologovi, prehmatal mi stitnu a povedal, ze ju mam zvedsenu, urobil sono, vzal krv a uz len cakam na vysledky. Trosku sa bojim, aby som tam nemal hrcky. V stredu sa uvidi.

eulala

Krtko, mohol by si sem napisat vysledky THS? Mne tvoje linky nejdu otvorit. Netrap sa, hlavne, aby si sa dobre citil.

Krtko89

doktor mi dal uživať lieky Euthyrox75, pol tabletky prve2 tyzdne a potom celú.Objednany som az niekedy na februar a medzičasom mam ist na Sono este...
Este podotkol ze na to ze ako ju mam zniženu mam mam priznaky len slabe...
Ach no tak zaradujem sa medzi Vas Endokrinologickych pacientov...Bol som tam jediny chlap :(

jajkafr

Krtko
pri štítnej žľaze je to tak, že keď je znížená činnosť tak produkuje viac hormónu TSH, aby udržala organizmus ako tak v pohode, preto sú pri zníženej štítnej žľaze hodnoty TSH zvýšené a naopak pri zvýšenej činnosti štítnej žlazy sú hodnoty TSH znížené...
ja mám tiež TSH vyššie a mám zníženú činnosť štítnej žľazy bola som s tým u endokrinologičky a vravela som jej že nemám príznaky zvýšenej činnosti štítnej žlazy a ona mi povedala, že preto, lebo ja mám zníženú činnosť štítnej žľazy a dala mi aj takú brožúrku kde je o tom písané viac...