Už veľmi dlhú dobu ma trápi akné.Veľmi sa mi to už zlepšilo no stále mám nejaké vyrážky,alebo červené čeretvé jazvyčky po nich. Mám deivča už vyše pol roka a v poslednej dobe chodievame často i k nim.Ja sa hrozne hambím ak som vyhádzaný a vôbec sa necítim dobre ani s ňou a už duplom u nich :(...Baby vadilo by vám ak by vášho chalana trápilo akné? A rodičia, čo by ste si mysleli všímali by ste si to?Skutočne ma to trápi, je to pre mňa veĹmi nepríjemné.Ďakujem za vaše názory
Dievča,rodičia ,akné :(
Niekedy mávam kvôli tomu dosť blbú náladu a je to na mne vidieť.Ak sa ma aj niekto a hlavne ona pýta prečo ja len poviem,že neviem.Hambím sa za to.Myslíte že jej mám povedať že ma to štve a jej názor počuť?
a vsetko je hlavne o vystupovani,ked sa budes spravat ako spravne sebavedomy chalan tak nie je o com:)))
ja si vsimam ine veci crty a vlastnosti:))
sak skoc ku lekarke alebo kozmeticke a budes to mat lepsie..
inak nemaj z tekej bizardnej veci komplexy,aspon mne to nevadi
Chodím ku kožnej už niekoĽko rokov.Na to že ho mám som si nejako už trochu zvykol.Len Od kedy mám deivča ma to skutočne trápy či sa za mňa nehambí
akne trapi mnoho ludi. riesis to u lekara? co sa tyka zlych pocitov, jasne ze ich mas. co sa tyka rodicov, urcite si viac vsimaju, aky si, nie ako vyzeras. akne je prechodna zalezitost.