Mam komplikovany karcinom prsnika s metastazami v kozi a v lymfatickych uzlinach s mimoriadne nepriaznivou prognozou. Presla som klasickou liecbou opakovane a stav sa mi rapidne zhorsoval,teraz sa liecim stvrty mesiac alternativne cez Damiana. Beriem vysoke davky vit C, Amygdalin a MMS v roznych kombinaciach. Skutocne to zabera, mozem odporucat. Pozdravujem Damiana.
Komplikovany karcinom prsnika
pridavam sa k ZARINMU nazoru, je absolutne spravny. alternativnu liecbu ordinoval aj znamy medializovany a v sucasnosti odsudeny lekar zodpovedny za smrt pacientky zo skalky nad vahom Dr. J.
prajem vela vela sil a stastia v uzdravovani!
velmi by ma zaujimalo ako sa liecite,nakolko mame tiez v rodine vazne onkologicke ochorenie v pokrocilom stadiu.
suhlasim so zarou. kolko je takych pripadov, ked sa ludia snazili liecit roznymi alternativnymi sposobmi a ignorovali pritom lekarmi stanovene postupy.
pozrite napr. toto: www.topky.sk
Ahoj mirabelka.Nechcem sa ti miešať do tvojej liečby, len drž sa podľa mna liečby, ktoru ti odporučaju lekári. Bola som dá sa povedať svedkom ako Damian liečil 18 ročného chlapca a to tak že ho rodičia zobrali z nemocnice domov a ked Damianová liečba vitamínom c bola na prd tak sa vrátili na oddelenie, len škoda, že už bolo neskoro. Vyber si z toho čo chceš, ja som za alternatívnu liečbu, ale popri klasickej lekárskej liečbe. Držím ti veľmi palce
michajela
psychika je velmi dolezita, treba mat oporu v ludoch okolo seba, lebo je to velmi tazke
ninka, je to na dlhu debatu, to hlavne je v mojom prispevku, okrem toho prisna protirakovinova dieta.
v pripade zaujmu to mozem rozvinut
prejem veľa síl, viem, čím prechádzate, moja stará mama si tým prešla.. hlavne je to o psychike, človek musí mať chuť bojovať..prajem veľa nových dní, ktoré prežijete v kruhu svojich blízkych a skoré uzdravenie
dakujem za priania, toho stastia potrebujem vela, este viac trpezlivosti sebazaprenia a pevnej vole
mirabelka,prajem veľa úspechov v liečbe a nezabudni na nás,keď budeš vyliečená čomu verím, tak napíš čo všetko si užívala.myslím alternatívnu liečbu od damiana.
mam onedlho 55 rokov