Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Komplikovany karcinom prsnika

Príspevok v téme: Komplikovany karcinom prsnika
mirabelka1

Mam komplikovany karcinom prsnika s metastazami v kozi a v lymfatickych uzlinach s mimoriadne nepriaznivou prognozou. Presla som klasickou liecbou opakovane a stav sa mi rapidne zhorsoval,teraz sa liecim stvrty mesiac alternativne cez Damiana. Beriem vysoke davky vit C, Amygdalin a MMS v roznych kombinaciach. Skutocne to zabera, mozem odporucat. Pozdravujem Damiana.

elan

pridavam sa k ZARINMU nazoru, je absolutne spravny. alternativnu liecbu ordinoval aj znamy medializovany a v sucasnosti odsudeny lekar zodpovedny za smrt pacientky zo skalky nad vahom Dr. J.

43

prajem vela vela sil a stastia v uzdravovani!
velmi by ma zaujimalo ako sa liecite,nakolko mame tiez v rodine vazne onkologicke ochorenie v pokrocilom stadiu.

datelinka

suhlasim so zarou. kolko je takych pripadov, ked sa ludia snazili liecit roznymi alternativnymi sposobmi a ignorovali pritom lekarmi stanovene postupy.
pozrite napr. toto: www.topky.sk

ZARA16

Ahoj mirabelka.Nechcem sa ti miešať do tvojej liečby, len drž sa podľa mna liečby, ktoru ti odporučaju lekári. Bola som dá sa povedať svedkom ako Damian liečil 18 ročného chlapca a to tak že ho rodičia zobrali z nemocnice domov a ked Damianová liečba vitamínom c bola na prd tak sa vrátili na oddelenie, len škoda, že už bolo neskoro. Vyber si z toho čo chceš, ja som za alternatívnu liečbu, ale popri klasickej lekárskej liečbe. Držím ti veľmi palce

mirabelka1

ninka, je to na dlhu debatu, to hlavne je v mojom prispevku, okrem toho prisna protirakovinova dieta.
v pripade zaujmu to mozem rozvinut

michajela

prejem veľa síl, viem, čím prechádzate, moja stará mama si tým prešla.. hlavne je to o psychike, človek musí mať chuť bojovať..prajem veľa nových dní, ktoré prežijete v kruhu svojich blízkych a skoré uzdravenie

ninka255

mirabelka,prajem veľa úspechov v liečbe a nezabudni na nás,keď budeš vyliečená čomu verím, tak napíš čo všetko si užívala.myslím alternatívnu liečbu od damiana.