Obycajny pribeh,obycajny zivot,neobycajny clovek...stretla som ho ked som mala 16.Jeho najlepsi kamarat chodil s mojou najlepsou kamaratkou..nebola to laska na 1 pohlad..vlastne sme sa ani nerozpravali a on sa stretaval s inou..par krat pre mna prisiel,par krat sme boli vonku,13.aprila 2003 ma pobozkal..odvtedy sme boli spolu..najviac ako sa len dalo..musela som byt najhorsia partnerka na svete..on nepil,nefajcil,nenadaval,nezaujimali ho ine..mal rad auta,motorky a filmy..ja jeho pravy opak..diskoteky,alkohol,vsade ini muzi,flirtovanie,bozky,..bola som nehorazne ziarliva..nevedela som tolerovat ani nahu zenu vo filme,nieto este ked sa s niekym rozpraval..preco?preco,ked som robila to iste a este horsie,nemala som pravo..po 2 rokoch som ho podviedla..mala som iny vztah,..dlho,..klamala som ho,povedala som mu polovicnu pravdu,pretoze som kvoli vycitkam nemohla spavat..prvykrat plakal,..vedela som,ze vtedy sa nieco zlomilo,chcel odist,prosila som ho..po 3 rokoch sme sa rozhodli odist do zahranicia,..zacat odznova,..nasetrit si na vlastne byvanie a mozno byt znovu stastni ako na zaciatku..casto sme sa hadali,..stale ma zaujimali ini,..nehladala som sex ani flirtovanie,..pristihla som sa pri tom,ze cely ten cas mi nieco chybalo,..hladala som niekoho kto ma moze vasnivo bozkavat,..kto by ma mohol hladkat po vlasoch,po tvari,nezne,..uvedomila som si,ze on taky nikdy nebol,..nikdy nevedel vyjadrit svoje city.Malokedy mi vravel ze krasne vyzeram v satach,..malokedy ma sam od seba hladkal,..bol iny,..ale ja som ho lubila,..nerozpraval sa s hocikym,..mala som rada jeho nazor na zivot,..nikdy sa nestresoval tym co bude na druhy den,..ja som sa rozculovala pracou kazdy den,on vedel vymazat vsetko zle z jeho mysle,..Ano,chybala mi neha a vasen,..ale tak to uz byva,nemozeme mat vsetko,..Nezmenila som sa.Nic sa nezmenilo.Po 2 rokoch v zahranici som spoznala niekoho,kto mi to vsetko dal,..vsetko az na jednu dolezitu vec,..spolahlivost.Tento clovek je nezny,vasnivy,je tam vzdy pre mna,ale,..necitim sa s nim bezpecne a neviem preco.Rozbila som 5rocny vztah a ten moj sa rozbil tiez.Priznala som sa.Neplakal.Mozno bol trocha smutny.Dohodli sme sa,ze zostaneme kamarati.Rodina.Ani ja ani on sme nemali ruzove detstvo.Ja otca nemam,ten jeho zomrel.Ani jeden z nas sa nerozprava s matkou.A tak sme sa rozhodli pomoct jeden druhemu v zivote aspon takto..Vratili sme sa domov a kupili sme si dom.Ano,byvame spolu,napriek vsetkemu,co sa medzi nami stalo.Zijem dvojity zivot.Zivot s kamaratom,o ktorom si myslim,ze ho lubim..niekedy placem,sama nad sebou..mozno som bola prilis narocna..chcela som to,co ma kazdy na zaciatku,..je mi luto,ze mi nestacilo to co som mala.Teraz nemam nic.On je tvrdy.Sam mi povedal,ze uz nikdy,nikdy nebudeme spolu ako partneri,nedokazal by mi odpustit a ja ho nevinim..ten druhy chce so mnou zit,chce ma mat pri sebe,..a ja?Necitim to tak..nie je to take velke ako na zaciatku s NIM..ked sa obzriem 6rokov spat,nikto nestal za to,aby som kvoli nemu zradila tohto cloveka.Ja uz sama neviem,kto som,..nepoznam nikoho kto zije tak ako ja.Zijem zo dna na den,..nemozem mysliet na to co bude o tyzden,mavam uzkosti,..je to ako zacarovany kruh a ja viem,ze si to zasluzim,je to trest za to,aka som bola,..Ludia mi hovoria,ze laska neexistuje,..ze zivot je o tom najst niekoho kto sa dokaze s NAMI vysporiadat,..ja som svoju sancu zmarila,..mozno navstivim psychologa,ale viem,ze tentokrat uz ma neoslobodi nic..vazte si to,co mate doma,to kde sa citite bezpecne a toho,pri ktorom sa citite doma,..nezahodte to najcennejsie pre par dotykov a vasen,..to vsetko je do len do casu,..budem mat 24.Mozno skoncim uplne sama..necakam ze on bude sam,alebo ten druhy,..nikto nechce byt sam,..Ja uz takeho cloveka ale nenajdem,..Len som sa chcela vyrozpravat,..Vdaka.
Moj pribeh alebo ako stratit to co milujeme v zivote najviac...
trochu si ho idealizujes.A HLAVNE, on sa ti do konca zivota {to snad nie} bude tymto mstit, je to jeho pomsta za tvoju zradu.Ty si to tak nechas?Aka to je laska ,ak ti nevedel odpusit? a tebe predsa chyba od neho ten dotyk atd co popisujes?
Nie je dobre ze byvate spolu.Ten ktoreho mas v sucastnosti asi nieje ten uplne pravy. Ak budes mat toho praveho a ktoreho s kym chciet zit,nebudes sa zaoberat minulostou,podla toho to spoznas ze je ten pravy.Podla mojich skusenosti ,ten co si snim bola v zahranici sa bude mstit na tebe cely zivot..nikdy ti to uplne neodpusti ,,to je bohuzial malost chlapov.chces to?
mne hovori moj manzel ze ma lubi a ze som krasna uz 13 rokov a este stale mi to nelezie na nervy :D
a to mi to vravel prvych par rokov tak 50x denne
Slobodna...:DD odo mna by si to urcite nepocula...:))
a ano zeny suuu takeee potvuuurky heh, ale tak sa mi to luubi :P ved aspon je sranda :))
ciim vacsia mrchula tym lepsie :)
Ved ja nehovorim ze mi to len hovori :) Hovori mi to cez dotyky, prekvapenia, skutky... Zatial mi nezacal tymto sposobom liezt na nervy. Mozno mas zlu skusenost.
Presne tak, stačí dať ženám to čo potrebujú, ale mylne sa domnievate, že všetky ženy potrebujú to isté :) A potom sa hneváte na nás, nadávate na nás atď. a je to vaša vina. Dávate nám to čo nepotrebujeme ale to čo potrebujeme nám nedáte.
lillyann nehnevaj sa, ale keby mne hovoril chlap každý boží deň ako ma miluje a aká som krásna, statočne by mi s tým liezol na nervy :) Nepotrebujem to počuť, potrebujem aby mi to dokázal a on už bude vedieť ako :)
srdce v tme, uplne suhlasim s druhym prispevkom, nie je dobre pre teba ani pre neho aby ste ostavali spolu ako partneri. Tak ako pises, vlastne ste uz len kamarati, neputajte sa na seba, najdite si kazdy vlastny zivot. To co bolo, bolo, uz to skoncilo. To ze nebol schopny davat najavo ze sa ti paci, bolo velmi zle. Je jasne ze si to potom hladala inde.
Hladaj dalej, verim ze toho spravneho najdes.
lillyann krásne napísané..
áno, treba sa o seba starať, páčiť sa sám sebe, či už muž alebo žena
tiež treba vravieť druhému, čo cítime, čo vnímame, nikto nie je veštec a nevie, čo si myslíme
padne vhod, keď nás niekto pochváli, vyzná nám lásku, sme ľudia, v tom sa líšime od zvierat, máme city... niekedy tomu druhému ublížime a vtedy musíme vedieť nájsť vhodné slová a ospravedlniť sa, niekedy to veľmi bolí, ale musíme byť ústretoví
robme to, čo očakávame aj od partnera.. pochváľme ho, pobozkajme, vyznajme mu lásku, muži sú tiež citliví, potrebujú to tak, ako aj my
aj ja som dlho hľadala, čo mi vadí, stále ho chcela meniť, máme vžitú predstavu o vzťahoch..až raz mi ten môj povedal, že pozerám veľa romantických filmov:-))) bolelo to, no viem, že nikto nie sme dokonalý a že o vzťah sa treba starať
človek asi potrebuje dospieť, uvedomiť si priority, hlavne si musí vážiť partnera a mať rád sám seba
kedze som zena, tak rozmyslam skor emocionalne, to znamena davam na pocity, i ked mnohokrat sa mi stavalo, ze som vobec netusila ako ich pomenovat, vedela som povedat, ze je pocit dobry alebo zly. Odkedy sa rozpravam s muzmi a pocuvam co mi hovoria, zacala som pouzivat racionalnejsie zmyslanie, aby som im vedela porozumiet alebo im nieco vysvetlit zo "zenskeho sveta", a lahsie sa mi orientuje v naladach a pocitoch. To, ze zeny sa pytate, co jej sakra zase je, a ona povie nic alebo neviem, je uplne bezne, kedze zeny nevedia pomenovat prirodzene svoje pocity. Takze nie je celkom pravda, ze zena nevie co chce. Zena to len nevie pomenovat. Co jej stazuje situaciu, no od toho ma mozog, aby porozmyslala a dosla k niecomu. Mne k tomuto pomohlo trocha muzskeho racionalneho zmyslania.
Ja mam stastie, lebo mam chlapa, ktory mi hovori, ze som krasna kazdy den. Takisto mi vyznava lasku a ja sa mu za to zavdacujem ako len viem. Vazim si to a kazdy den mu dakujem, ze som s nim opat mohla prezit krasne chvile. No rada sa namalujem ked idem von aj bez neho, chcem sa pacit stale aj ostatnym, mam z toho dobry pocit. Aj on sa o seba stara a udrzuje sa. Nemyslim si, ze by teraz pre mna nemal existovat okolity svet, ked milujem muza. A ano, stale mam potrebu byt ziadana :) Je dokazane, ze v mozgu mame centra, ktore ovladaju tuto tuzbu, resp. ked sa nieco pokazi a my prestaneme citit potrebu byt atraktivny, zacneme sa prejedat, zanedbavat...a podobne.