Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

sami doma

dobra vila

lucyy, vies, on je to nemusi podat tak, ze "zlatko, mam volny byt, ako by si si predstavovala vecer". Ja by som to napriklad vedela podat tak, ze partner by o tom nevedel (oklukou)
Ale myslim, ze s tymto pomoct uz naozaj nikto nepotrebuje, je to smiesne, aj ked nechcem rypat, nemyslim to, samoska, zle. Vecera, vana, sviecky, vino... to je klasicka prava romantika a pozna to aj 10-rocne decko. Na toto potreboval radu?! S tymto zarucene nic nepokazi.
Alebo neviem co ine caka, kup jej srdieckove balony a natrep nimi izbu :D.
Krb je aj tak najkrajsia romantika, ale kedze byvas v byte, pada to.
Popripade mozete nieco urobit aj spolu, trebars si objednajte pizzu a za tym si napecte nejake muffiny a tak. Je toho straaasne vela. Ty musis vediet, co sa vam paci, ci sa iba vyvalovat, alebo aj nejake spolocne aktivity...
Zapni jej sladaky a tancujte!

lucyy

asi sa jej nebude pytat preto, lebo ako pisal v prvej vete, ma to byt prekvapenie vila. suhlasim s meadow.
Sprav jej veceru, nejaky dobry dezert, vyber film aky ma rada,a lebo si mozete pustit nejaky eroticky film, nejake sviecky, vana, prijemny sex...

dobra vila

Haha, Denz, tak toto bola dobra poznamka :D.
Uznavam, ze niekedy ich mas dost nemiestne, ale tato bola trefna a spravna :D.
Myslim, ze tak v tomto uz ozaj netreba radit. Nenechal si sa doteraz v najhorsom pripade inspirovat nejakymi filmami? Kreativita a fantazia ti nic nevravi? Cudujem sa... Alebo sa spytaj nej, co by ju potesilo...nikdy nepochopim, ked ma niekto takyto problem, co sa neobrati na druhu polovicku, ked uz si nevie rady s takouto jednoducho vecou sam (sigh)

n,,

aj ja pre mna plánuje priateľ a vymyslel kupeľ... s bublinkami..a okolo všade sviečky.. ak nemáte veľkú vani tak ... sprav jej večeru.. a sviečky nezabudni potom nejakú masaž jeje daj.. nejaký dobrý film požičaj porpri. stiahni..