Problematický palec na nohe

datelinka

cathy, ja som asi nepochopila:
1. priatel ma odmalicka problem s prstom,....uz su to dva mesiace....
2. ...zle si odstrihol palec na nohe?
no, tu je tazko radit, ked si tvoj dvojmesacny priatel odstrihol palec na nohe :-)

pauli 73

denz :DDD ale ja sa už bojím aj prispievat kde ty lebo bude, že sa po tebe opičím :)))

môj brat mal taký istý problém, trpel a odkladal to 2 roky, nakoniec mu ho museli aj tak strhnúť a ostalo mu zdeformované lôžko a nechet má škaredý :( ale pomáha mu toto -odkaz odstránený-

pauli 73

denz :DDD ale ja sa už bojím aj prispievat kde ty lebo bude, že sa po tebe opičím :)))

môj brat mal taký istý problém, trpel a odkladal to 2 roky, nakoniec mu ho museli aj tak strhnúť a ostalo mu zdeformované lôžko a nechet má škaredý :( ale pomáha mu toto -odkaz odstránený-

tekvicaaaa

Moj oco mal raz tak zapaleny palec na ruke a pomohol mu skorocel. Pekne ho umyl a nasekal, obviazal .. a pomohlo to.

Cathy2

Nepojdem dnes som bola u gynekologicky, zase na chvilku stacilo a celkovo mam doktorov uz plne zuby tiez sa na mna nalepi kazda somarina neforlogia reumatologia urologia ortopedia obvodna....si ma pinkuju medzi sebou :D:D:DDD...nech ide sam....nieeee on mi radsej bude nadavat ked mu nan nahodou stupim :D...to nie je smrtelne dolezite, ja len tak pre zaujimavost co mi odpisete:) moze sa nieco hodit