Ahojte. Som prvacka na strednej skole. nasla som si v triede super kamaratku s ktoru si najviac rozumiem. lenze mame v triede aj take baby ktore su do slova hnusne! namyslene,zakerne,ohovaraju kde sa len da a su falosne! myslia si ze ONI SU NIECO A MY NIC! mame tam jednu ktora je z nich najhorsia. stale za nami dolieza,vypytuje sa,a neda nam nikdy pokoj. a chce chodit po skole s nami do mesta...je mi z toho zle, a nemozem na to prestat mysliet ze zajtra,pozajtra,no proste 4roky bude s nami v triede...neviem ako sa mam k takej "ovecke" správat. aj by som jej vykricala pravdu ale zas nechcem byt s nikym pohnevana v triede. prosim poradte mi co mam robit a "zbavit sa jej"!
Falošne spolužiačky! Ako sa ich zbavit...
bingham pocuvaj ty co stale so mnou mas:)ja posluchaaaaaaaaaaaaaam
a teba nenapadlo,že možnože aj ona sa chce začleniť do kolektívu?že aj ona si chce nájsť nové kamarátky,lebo tiež je v triede medzi novými ľuďmi a chce sa zoznámiť?chce sa s niekym baviť?ako by sa to páčilo tebe,keby si tú "1" kamarátku nemala,čo si si našla a nikto by ťa medzi seba nechcel prijať?
zuzic.....nerob zle...bud poslusna :))
bud rada ze nemas take v triede vsetky:D ja to riesim tak ze jednoducho sa stale vyhovoram a oni sa uz dovtipili ze s nimi nechcem nic mat a pourazali sa vsetky ale mozem ti povedat ze ma to ani trochu nemrzi ze som si ich vsetky rozhnevala. aj tak su to len namyslene kravy:)
ja som mala na strednej celých 5 rokov všetky také spolužiačky a prežila som to... :D a teraz na VŠ sa to našťastie zmenilo... baby sú zatiaľ zlaté, dúfam, že to nezakríknem...
nauč sa s takými ľuďmi žiť. dosť ti to do budúcnosti pomôže... čím skôr sa to naučíš, tým pre teba lepšie... držím palce
no to je typicke namyslene spravanie ze za vami chodi a xce s vami chodit von :)
Nie je mozne vychadzat so vsetkymi ludmi na svete, uz je to raz tak, ze niekoho "mozeme" a ineho vobec "nemusime", ak sa jej budes vyhybat casom to pochopi, ze o nu nemate v partii zaujem, a bude sa hnevat, alebo jej to povies priamo a opat sa bude hnevat, pripadne bude smutna, nevidim iny sposob nakolko stredna skola je "krute" prostredie, ale aj tym sa clovek postupne uci realnemu zivotu, a ohladom toho, ze niekto sa hra, ze je viac...neboj na kazdeho raz pride...nebola som za triednu hviezdu, dnes mam vsak stastne a spokojne manzelstvo, zatial co slecny nieco viac sa stale hladaju a navyse aj hladaju toho praveho, konaj tak, aby si sa mohla pozriet do zrkadla a druhym do oci
posledne slova boli vystizne....:)