Prečo ešte nespíte?

lost

mnak karfiol :D

system, ja ked som predaval auto, tak mi typek co to kupoval (autobazar!) dal o tisic eur menej.. ja ze nechce sa mi to pocitat..ale tak pre istotu som to spocital a jeb ho... pekne by si zarobil, to fakt vyzeram az tak blbo ze takto lacny trik na mna ide? :D

lost

mna tiez dost ludi okradlo, ci uz priamo alebo nepriamo.. avsak nikdy som sa nepomstil, nemienim s nimi marnit cas, ale ked mi raz prasknu nervy, wole to bude zazitok potom :D

lost

nj - myslim ze by pomsta mala byt za 1 za 2, tj. uroky - take na ponaucenie, lebo ak je trest nizky, jasne ze sa mi to MATEMATICKY oplati , napr - vykradnut banku, ale nie za 5 eur, ale za 5 milionov eur, peniaze skovam, odsedim si 5 rokov, teda dva roky, lebo budem dobrucky :) a tak mam 2,5mil za 1 rok - lepsie ako prezident :D

ale to je narocna tema :D

lost

system

pokial podvedeny lud bude len mavat rukami a nic nerobit (tj. adekvatne sa pomstit oko za oko (pozor! to nie je navadzanie na pomstu, to je striktny limit 1 za 1, nie 1 za 2+ ) to je jedno )

tak jasne ze sa tu bude darit podvodnikom, ale ak mu rozbijem nos (krvava pomsta, to som schvalne tak zvalicsil), tak si druhykrat rozmysli, ze bude podvadzat alebo nie..