Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nie vlakom je to hodinka aj cosi, len vies, ked ta boli cele telo a soplis jedna radost, tak vlacenie sa v zime s cestovnou taskou je to posledne po com clovek tuzi :)))
inko, nooooo, niekedy možno ani nie je na škodu sem tam k tomu lekárovi zájsť (;
hmmm, ja som ten slávny cibuľový čaj ešte nikdy nepila (-:O
ojka som v posteli cely den, dokonca som si vytiahla zimne pyzamo, doteraz som spavala iba v letnom
ale aj tak robim grafy cely den...aj tebe to tak dlho trva? boze ja som asi strasne neschopna
nie a nie najst databazu, vykaslem sa na to a urobim si screenshot z pdfka...ach nie, ja chcem svoje grafy, no nic, idem hladat dalej :)
no to by som musela ist k lekárovi
nejaký iný nápad?
už sa mi robí cibuľový čaj, zvykám si, ani nie pred dvomi týždňami som ho chlípkala:)
inko, hlavu hore, aby v BA a celkovo na juhu nasnežilo, tak to by sa museli stať riadne zázraky (: neboj, vlaky pôjdu v pohode, a ty sa pekne lieč v posteli ((: je ti aspoň kulililililinček lepšie? trošičku? (:
dost zle sa cita o tej zime... takze vravite, ze sa mam pripravit na pondelkove prekvapenie...no v kombinacii s mojou chripkou to bude zase raz uzasna cesta... stokilova taska, meskajuce vlaky...vobec sa mi nechce ist do skoly, uhm
Havo tam má dvierka s pantami hore a otvárajú sa na obe strany. A zime je vonku zima, tak sa tlačí dnu.