Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
www.webnoviny.sk
tak ja si neviem predstaviť, že naša fakulta, alebo škola by natočila takéto video :DDDDD
lost, súhlasím (: ja som dnes tiež veľa ľudí nestretla, a docela mi to i vyhovovalo ((:
fajn, dnes už von nepôjdem, jak tam duní a fučí, to mám pocit, ako keby bolo vonku -20 :D
už budem len doma v teplúúúúčku... ale na druhej strane, taaaaaaaky pekny mesiac je vonku, a taaaaaaaaaake pekne hviezdy vidno((:
lost, no čo, bol si? alebo si sfajnovel? :D
hmm, mám chuť ísť ešte nachvíľu vymrznúť von :D
asi idem sestru odkopnúť na vlak....
oujeeeeeeeee
lost, ty bež zasa s krpcom von , uvidíš , jak dobre ti to padne (;
inko, mňa by inak naši mali tiež najradšej doma, každý deň, ale tak jednak precestovala by som pol dňa a pol peňaženky každý týždeň (((-: cesta mi trvá s medziprestupmi často viac ako 3 a pol hodiny len do BA. Ja inak veľmi rada cestujem,.... ale takto keď sa doma objavím na pár dní, tak som ešte viac vzácnejšia (-:O
lost, ďakujeeem ((: ja mám inak veľmi rada slnko, aj v BA, pozerávam takmer každé ráno východ slnka (vyzerá to fajn, i keď v popredí sa týči krásny slovnaft:D ) a doma zasa si viem takto vychutnať západ slnka... i priamo z mojej izby, ale tak noooo vonku je len vonku, o to väčšia to je paráda (; takže nabudúce všetci preč od PC a kukajte von, resp. choďte von (((-:
lost, keď som sa vracala, tak už bolo -18°C (-:O
heh, ale dobre bolo.... hm, tak som doma na pár dni, a nik nechce isť so mnou von... čo sa im mám každých 5 min prosiť? tak som sa zobrala von sama (: a bolo mi dobre....
ale keď spomínaš to zapadanie slnka, tak napr. tooooo som dnes videla (:
i43.tinypic.com
kapanek slabšie rozlíšenie to je,... je to len mobilom cvaknuté (: