Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, neboj, má sa dobre otepliť najbližšie dni, už budú cez deň i plusové teploty ((: len som zvedavá na ako dlho... (:
nj :D
prave som mal tak ~100g tuniaka a 1 chlieb a .. teraz sa podrz, namiesto masla syr :D neviem ci to ide spolu :D ale whatever, nechcelo sa mi natierat maslo :) (tekuty syr, nieco ako bambino, ale daleko kvalitnejsi, bezlaktozovy..etc)
no ale potom este trubicky :D ale babatkovsku davku 30gramov (viac uz nemam :D) a tak.. tak by som mal ist spat :D
i ked vonku je tak pekne, ze aj by som sa isiel s bastienom prejst :D
nedavno som bol vonku len tak, papuce naboso, kratky rukav.. a ja ze je ako cez den, -1 az -2C :D a pozeram ze -9 :D
no nic, tak to uz radsej nie :) i ked ak je bezvetrie, tak je to super..
dufam ze vsetky klieste vymrznu :D
ahááá, hej, tak to potom tá zrazená krv môže byť, v nejakých žilkách rozptýlená a podobne... stáva sa...
inak, zasa je noc, a my sa bavíme o jedle, to je choré, sila zvyku :D
nemohol som si pomoct, ale to prve letelo do kosa.. nejak sa mi to nezdalo :)
to druhe je vyzualne daleko daleko a na svetelne roky daleko lepsie, krajsie, a je tam menej "cerveneho" (nieco podobne sa vyskytuje v kuracich prsiahc napr.. ale je to nemozne vidiet pokial sa tam clovek neprereze, nenaseka to..)
neviem co ine by to moholo byt, ak nie nejaka zrazena krv :)
foto:
i40.tinypic.com
i39.tinypic.com
a dalsie foto:
i41.tinypic.com
i44.tinypic.com
to prve je tesco a to druhe rakusko..
lost, hm, neviem ako by som sa cítila v beztiažovom stave, ale asi by ma to dlho nebavilo,.... také o ničom ((:
noooo, len rozmýšľam nad tým tvojim tuniakom, že čo to tam máš.... to ho máš už nejak upravovaného? v niečom nakladaného? či konzerva? lebo takto neviem, čo by moc červeného inak na ňom mohlo byť,....a ta červená je po celom, či len miestami? (: lebo tak však losos je tak ružovkasto-červenkasto-oranžovej farby ((:
no jo, gravitacia :)
vezmi si aky lahky by bol zivot v beztiazovom stave :D
i ked ani nie, vsetko by lietalo a ani sediet by som nemohol :D
a klavesnica by letela prec, ak by som pisal takto vela (ano ano, to by ste chceli co ? :D )
hm, no chcem si dat tuniaka, ale neviem ci mozem :D je tam nejaka cervena farba na nom :) vyznas sa v tom? :)
no a všetkým spáčom, čo sa pobrali už do postele, želám pekné sny...
lost, gravitácia ťa ničí? ma napadlo ako prvé, že či nevážiš takých 200 kg, že to by som ešte pochopila :D alebo potom ma napadlo, že či sa "schválne" nehádžeš o zem, ale to som tiež zamietla, lebo na to som tu predsa ja (-:O
dzana, takže sťahovanie? fuha, tak dúfam, že ti vyjde všetko, tak ako si plánuješ. A s kým chceš bývať? sama či aj s nejakou kamarátkou? Koľko máš ozaj rokov? viem, že už sme sa to kdesi pýtali, len som nepostrehla (:
Joo, ach tááááák, tak som rada, že ti chutilo, a aj ak som ťa náhodou niečím inšpirovala, nabudúce kľudne s otázkami rovno sem :D
inko, noooooooo, tak chcem tam byť inkognito, a Inkognito mi bude chytať fleka? :D Budem nenapádne vykrikovať, inko, inko, kdeže si? :D hmmm, a prezenčka je nejaký problém? však sa nepodpíšem (-:O či zvyknú podľa nej vyvolávať, alebo kontrolovať počty? (:
oooo, brokolica, syr, huby, mňam :D začínam byť asi hladná,...
hmmm, film, Hugo, Hugo, Hugo.... ništ mi to nehovorí, och, vôbec nemám prehľad... strašné to so mnou (: ale pokiaľ to je niečo mystikuš, jemné fantasy, alebo psychologický, tak si ho rada napíšem do svojho poradovníčka...