Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
videla som OJKU :D
dnes sa tolko zvlastnych veci stalo..ach jaj...zabudim sa a nic z toho nebude pravda.tak radsej nepojdem spat
fuha ryzove chlebicky? su este jedle..teda..ako dlho boli pod taskou? :)
ja som takto minule nasla marshmallow..no nepytajte sa :D
lost, vies co sa stalo? :-O
hmm, prave som nasiel dalsie ryzove chlebicky.
haluz, len tak som si robil srandu ze "co ak by som mal jeden pod taskou" (lebo vela krat mi padne na zem a nechce sa mi to zdvihnut..)
a bingooo
toto su uz asi fakt posledne :D i ked asi uz 4ty krat posledne, ktovie co este najdem.. mnam mnam, moja droga, zajtra musim zas nakupit aj keby som musel predat psa..
chutny obed?
je chutny obed celozrnna bageta s got.syrom? :D
boze mne snad ta rit odpadne..boli to jak svina :/
ale vobec nie si strapana :D keby si videla co mam ja prave na hlave... ale zajtra idem medzi ludi, tak hadam by som si mala tie chuchvalce rozcesat
a nepostavis k nemu aj slecnu, nech tam nestoji sam chudak? :)
tak v noci by som sa bala, ale pokym mate branu a pevny plot tak by ta menal nikto prekvapit...
u nas cely bozi den snezi, tolko snehu som ani nevidela :D ja som vzdy miesto snahuliakov stavala smykalky zo snehu :D
inko, ty si si ma nejak aj predstavovala? ((((-: dlhovlasú okuliarnatú strapaňu? (prívlastkov mám veľa, ale toto mi tu pasuje teraz :D), inak, máš dobrú ofinu (((-:
och, vy trdlá, ja z vás mám dosť :D nezufaj vôbec vie, čo "sposobil" a "vyparátil"? :D
ehm, ale diky za pochvalu, Snehuliakovi odkážem, že je fešák, keď pôjdem zachvíľku kolo neho :D
ale v okolí som nevidela žiadne "snehuliačice", kto ho bude teraz baliť? :D
no ale zasa povedzme si úprimne, nie každý sa vyberie v noci von jak ja stavať snehuliaka :D ja som čisté psycho :D
ojka uplne som si ta takto predstavovala :)))
hahah, stale nemozem, nezufaj ZABIL :DD
takze rada ta spoznavam..a dodatocne zelam vsetko dobre k meninam :DDDD
este by to chcelo do zbierky losta, ked uz sme tak pekne zacali :D
inak toho snehuliaka som ti zabudla z celeho toho rozcarovania pochvalit, je genialny :D
bibi, neboj, určite bude na tomto dni aj niečo pekné a dobreeee, napr... chutný obed (: hlavu hore (:
no nadhera tento den.
dopichali ma
boli ma aj ruka aj zadok
spotena som jak prasa
natieklo mi do topanky
a nemam nic sladke :///