Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
"Ľudia, ktorí spávajú bežne menej ako sedem hodín denne, sú náchylnejší podľahnúť vírusom. Podstatne viac spánku by ste si mali dopriať, ak už na sebe cítite príznaky choroby."
suuuuuuper.... aká je pravdepodobnosť, že niečo chytím, ked viete jak ja spávam a že z 5 mojich spolubývajúcich sú 3 choré?
((((((-: uvidím, jak dlho budem odoláááávať...
J111 nebooooj, raz to príde....
ja cítim, že na mňa to príde dnes asi o čosi skôr, nechám sa prekvapiť....
Dnes mal byt koniec sveta?:D To su hluposti.
Podla mna koniec sveta uz nastal:D Vezmime si len napr. take spravanie ludi, koniec sveta.
No, ja som zvedavy, kedy pojdem spat.
lost, no tým mojim nejak až moc často :D
och, tak toto chce vyvetrať,a riadne.... máme v izbe "hmlu", baby robili hrianky, "kapánek" im to prihorelo....
nooooo, ked sa to tak vezme, ja do tej práce chodím rada, ale sem tam deň "voľna" nie je na zahodenie (:
ooooo, ano, deadline :DDD obdivujem sa, že mám takú zlatú trpezlivosť, ... dnes som došla za tetuškou a nechcela mi tú prácu zobrať, lebo ona to chcela už aj s titulnými a uvodnými stranami, anotácia, abstrak, dakovačky a také tie podobné keci... a tie som jej samozrejme nedoniesla, lebo ma ani v päte nenapadlo, že chce aj to, lebo ja som jej doniesla len textovú časť.... tak idem za ňou bud. týždeň....
a čo tvoj konzultant? už sa vyjadril?
och, ale to nevadí, že si odišla 1O min pred koncom :DDD vieš ako ťažko na srdiečku muselo byť pani docentke, keď vás videla tak odchádzať? :DDD inko, hanbi sa, hanbi :D
uff, ďalší horor? chcem názov (: a pekný hororororový večer samozrejme prajem (:
pekny vecer ojka, ja idem hororovat :D
:)