Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
mňa od USA odradzuje už len to, že to je samý beton na betone... áno, beriem, určite sú tam aj krásne prírodné kúty.... ale to len kuknúť a ísť nazad do europy... ja by som takto precestovala rada aj všetky kontinenty... ale to vieš, europa je europa, tá historia, budovy, miesta v prírode,.... mne je tu faaaaaaaaaajn ((:
usa zije na dlh, tak isto ako eu ale :D
maju tam za menej prace viac kolacov
v skratke: na kazdy chlieb, ci dom a cokolvek medzitym odpracuju menej hodin ako europania :)
a to je dost divne, kedze europa je 2x vacsi trh ako cela usa
nelogicke, ako keby bola negativna gravitacia a hmota by odpudzovala iny hmotu, tj. malo by nas to eu vystrelit do vesmiru :D
a dalši fakt je , že slovensko sa nevie samo o seba postarať, milion veci dovážame zo zahraničia, lebo sami si to nevieme vyrobiť... teda vlastne aj vieme, ale s takými nenormálnymi nákladmi, že ľudia tie produkty samozrejme kupovať nebudú....
krásny príklad je naprííííklad výroba nábytku...
slovensko vyváža kvalitné drevo do poľska, tam ho spracujú, vyrobia nábytok a vyvezú ho nazad k nám.... polsku sa to oplatí, i slovensku, teda čo sa týka nákladovosti....
no ani ja by som len kopi tomu do usa ASI nesiel (ale mozno ano, ved vid co sa deje u nas :D aj usa je v blate, ci bahne) :)
a to dost vela krajin, asi len opustene ostrovy, alebo prasles ehm - aj on uz :D vyrezu ho..
tak neviem :)
ono pri 200-300eurach to problem este nie je, ale ak clocek kupuje nieco vacsie, tak to fakt velmi nasvte :)
lost, beriem, očividne je tam čo-to lacnejšie,ale určite má na to vplyv X faktorov,to by chcelo rozanalyzovať ich ekonomiku a politiku od základov ((-:
ale ja bych tam napríklad žiť nešla, nech je už v tej europe všeliak ((: