Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko, ale som rada, že si sa so spolubývajúcou našla bez problémov, lebo i ja som sa bála, že jak sa tam nájdete pri tom množstve ľudí ((:
len ona mi hovorila, že ona stále čakala, že príde nejaké krátkovlasé dievča a bum, že jaké dlhé vlasy si mala :D
J111, ja to ho pán R. fakt nemusím, strašne nesympatický človek mi to je, hudobne i povahovo (-:O
lost, inko, no ona ju ani tak nestratila, ako to, že ona ju mala niekde pri sebe položenú a bolo tam viac búnd, a niekto omylom tú jej zobral, a svoju tam nechal /-: ale každopádne, no, je bez svojej bunda ona, i tá druhá osoba...
inko, jasné, že sa spolubývajúca nesťažovala, ona keby videla darinku i na 1O minut, tak je v siedmom nebi (: ale očividne sa jej až moc páčilo, lebo jej bolo riadne špatne cez den, z postele vyliezla až poobede a dokopy za celý deň nič nezjdla, heh....
noooooooooo, ja viem, že to je naša posledná lámavica, ale tam, hmmmmmm, o to viac som sklamaná, že tam dotiahli jeho... a od tej skupiny čo tam bude tiež dokopy nič nepoznám, ach, hlboký povzdych... a keby som tam aj šla, tak neviem, s kým by som tam šla :D
jooooooj, tak ale tú tvoju ti nezahrali? nevadí, tak si ju i teraz pusti na plné pecky a zaspievaj si ju aj 10-krát dokola ((:
ojka, pozeram, ze tvojej spolubyvajucej sa stratila bunda?
inak tych strat a nalezov je neurekom ako citam
ojka a tu nasu pesnicku aj tak dara nedala, hlavne kvoli tej som tam isla, haha :D co uz :D
tak aspon takto
www.youtube.com
to je jedina jej ako-tak dobra pesnicka :DD
ojka co ma unavilo? ja som bola v ten den nevyspata, lebo v noci predtym fukal strasny vietor a nieco nam buchotalo na balkone, nemohla som vobec spat :D takze asi z toho com nemala naladu na zabavu :) a spolubyvajucej sa pacilo? nelutovala ze nakoniec kupovala vipky?
ojka ja som bola z vcerajsej akcie dost sklamana, neviem preco, prislo mi uplne trapne ako bande nachnapanych deciek staci iba "a vsetciiii spolu O-É..... a vsetciii e-ó e-ó, dneska mame popici party, e-ó.... " toto tam Majk kikirikal vyse hodiny
ja neviem, bud starnem alebo mi nesadli spevaci :D
Dara zaspievala 5 pesniciek a po pol hodine jej nebolo...a ten oný, PÁN spirit, tam bol zas na moj vkus az prilis dlho :DD
jejda a ze Rytmusko bude na nasej, jeeeeeeeeeej ojka kasli na to, pooooood :) tu hodku vydrzis a potom sa vytancujes na inu hodbu :) hm? :) je to posledna lamavica, uz potom na skole koncime:)
Pardon Rytmus /z a t klavesnica/.
Vsak je tam len Ryzmus:D Co je na nom take zle? Vsak nenadava az tak casto:D
fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net
och, tak toto nie, som sklamaná na plnej čiare...David, Inko,čo vy na to? ///-:
moje nepríjemné očakávania sa naplnili...