Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, z toho si nič nerob :D ja si tiež niekedy všetko pekne napíšem na lístoček, čo musím kupiť alebo urobiť, a nakoniec ten lístok zabudnem na stole doma , resp. na intraku :D
:DD lost, ty si trdlo, nabudúce si píš potraviny na lístoček, zober si ho do obchodu spolu s ceruzou a to čo si hodíš do košíka, si už vyškrtni (-:O
takže ryby si nakupoval, heeej? (:
inko, ty trapka :DDD ale čo, aspoň ktosi z nás na tejto škole teda exceluje jak sa patrí (((-: mám z teba radosť i z tvojho enormného počtu opravákov (;
ehm, ale to fakt, až v auguste? tak to sú trafení ľudia na tom študijnom, však to ju mohli kľudne ešte dopísať...
ale neboj, diplomka ti určite dopadne super ((: však si sa s ňou poctivo natrápila (;
david je aj to mozne :D mojej spoluziacke sa to stalo, nestihla sa prihlasit na statnice v tretiaku, takze isla v auguste
ale este predtym treba tie diplomovky zbuchat, mne sa ma veduci ozvat buduci tyzden, tak som napjata velice...
ojka tak aspon v pocte opravakov vediem :D
ale ako informátor budeš určite super :D
ooooukej, bru noc david (: a žiadne sny o škole :D
jéééj, takto to máme pekne po sebe, tak vás budem informovať, ktorá caterringová firma robí najlepšie chlebíčky, kde viažu najkrajšie kvety a kde sa predávajú najlacnejšie granáty, ak by to náhodou nechceli dať:-)
ja som ich mal tiež dosť, ale už si nepamätám koľko, min. rok jeden a teraz tie 2. z tohto predmetu. Do kelu, mám horší opravákovský priemer:-)
Tak ja sa už poberiem, cez noc som nespal kvôli tej skúške a počit eufórie nahrádza únava. Dobrú noc a držte sa.