Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka.

och, ja vás len prosím, žiadne politické debaty a nadávanie, lebo zapnem FB, samé nadávky, a že ľudia sa idú sťahovať,skákať z mosta, hádzať si mašle a pod,, zapnem hocijakú int. stránku a tam podobné články....
dopadlo to jak to dopadlo,....
neznášam predvolebné a povolebné diskusie.... brekekeeee....
rozmýšľam, či sa dá toto obdobie vlastne prežiť v kľude :D

ojka.

zdravíčko (:
inko, ehm, o mesiac spať už o desiatej v noci? :D tak až kam by som sa dopracovala, to znie ako nonsens , zasa to netreba preháňať :D
ČAROVNÝ lost, a čo dobrého si vlastne v noci obedoval? :D
inak, šport ako unavovací prostriedok funguje, ale logicky nie pred spánkom (; treba skôr večerom a pod (:

lost

ok inko, ak si toto citas skor nez 06 00 tak si vyhrala :P :D

resp este bojujes bud s ojkou alebo s alexandroooou :))

gn

lost

Inkognito

jaaaaaaaj, ale ten trpaslici pudel je proste na zje-de-nie :D teraz tu vedla lezi na sedacke a tak pohodovo spi, sem tam si zamlaska a spi dalej :D

no neskutocne zlaty je :D

lost

ale ako, toto co pisem je ON versus JA a nie napr nejake nahodne dieta vonku, tam by som si uz taky isty nebol :) aj ked by som si kludne dal krk do tlamy svojmu psovi, predsa len mna vnima inak ako napr niekoho ineho a ktovie ci tam nevyhodnoti situaciu inak, cize akonahle bezi k dietatu, tak mam 5-10 percentny strach, ze sa dieta moze zlaknut a pes to zle vyhodnoti.. a ja ho mam v 95% navolno, bez voditka a deti je tu fakt ze dost :) ale tak, aj pri benevolentnej vychove sa drzi dost OK a poslucha :) ale mam ako 1 eso v rukave - pisklavu lopticku vo vacku, ktoru drzim prakticky v 95% a v 59% co som s nim vonku, cize to pomaha na zavolanie a je pocut na celom sidlisku :D