Prečo ešte nespíte?

lost

heh no :D pekne.. asi zacnem nosit so sebou 10 eur ..

ak by sme mali civilizovanejsi ukrajinu a zakony, nemuel by som so sebou tahat OP a VP a rozne kraviny stale..

bingham

Lost...a vies ako to robia cigani ???...ukradnu ti penazenku...vyberu peniaze...a doklady + vybratu penazenku odnesu majitelovi...a ten im da nalezne/odmenu za doklady....dobre nie...cize zarobia 2krat hehe :D

lost

J111

preco na policiu? :) ved by tam hadam mal obciansky, alebo nieco..

mne keby niekto doniesol penazenku tak ako som ju stratil, tak ak by som tam nemal zrovna svoju zivotnu poistku, ale tak 3 cifernu sumu, nechal by som mu to cele.. (ale to sa nestane, preto ta velkorysost :P ) z ich strany myslim..

lost

bingham

obdivujem ich odvahu a nervy..
alebo hlupost? ze si nevedia domysliet ze okreadnutemu mozu rupnut nervy?
mat tak katanu so sebou, ach, vtedy by stalo za to byt okradnuty...

ojka

J111, ak to berieš ako zovšeobecnovanie, tak fajn ((: ale vieš, myslela som to tak, že jak sa správa jeden, tak sa správa takmer celá spoločnosť (takže áno - zovšeobecňovanie :D)... česť výnimkám,... lebo predsa len, my všetci tvoríme túto spoločnosť...

ojka.

och, ja k tomu len toľko, že som maximálne znechutená z morálnych hodnôt dnešnej spoločnosti...
J111, ty by si peniaze nevrátil, už len kvoli zmýšľaniu "kto by mi čo vrátil"? no ak má väčšina ľudí takéto zmýšľanie ako ty, tak ver tomu, že nikto by ti nič nevrátil... ach... (((:

J111

Su taky, co cloveka okradnu aj pocas mocenia:D Ale ako ich to mohlo napadnut? Niekoho okradnut pocas mocenia?:D Vsak ked niekto stoji s vyvalenym pipikom, tak nebude riesit penazenku. Nechapem.

bingham

lost...mne sa raz stalo ze som si na plazi vyzul plutvy a isiel si pre snorchel...asi 10 metrov...a ked som prisiel....tak tam stali dvaja cehuni..a ten jeden ze hele ploutve...a ten vedla neho ze no ked si ich nasiel tak su tvoje :DDD...pozeram ze chlapci vam drbe ??? co robite :DD...a ze jaj tak promin...my sme nevedeli...chlapce to uz co je...zlodeji zlodejsky... :D

J111

Hej, ja odnesiem plnu penazenku na policiu a nechaju si ju oni namiesto mna:D Ale spal by som lepsie, to je fakt. Ale mozno sa len sakramensky mylim:D