Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
vidíš lost, keby som nebola taký lenivec už by som tam hádam aj bola:-)
ako pokračuješ s liečbou? už si bol na rezeň? :-)
zoofilný pedofil, minule kanibal - pekne sa nám to tu rozrastá:-)))
čiže si možno diplomovku písala tento rok nadarmo:-)) ale nie, žartujem, skúšky budú odsýpať ľavou zadnou, len sa treba prinútiť pozrieť do tých kníh, však? lebo u mňa je to najvačší problém, keď sa do toho dostanem, už to ide.
skôr sú to také zajačie úmysly, sedem rokov sa flákam po školách a riadny titul nikde:-) ale rozhodnutia treba robiť a či sú správne ukáže čas
je *
lost...ale pozor...toto zoofilny pedofil :D...a akurat tu na Slovensku :D
Pozerali ste teraz spravy ??? ze zadrzali zoofilneho pedofila...to je uz v p....s touto dobou :)
slnečnica, myslíš, že by som ich mala pohrať pred europsky súd? :D neviem, neviem, či by som uspela, ale neiktoré veci, čo som tam zazrela, tak ani neviem, že sme brali, milé :D
ale tak momentálne nad tým ešte nestresujem, ešte som neporobila skúšky :D
ty máš inak také čierne myšlienky, že by si nešla ďalej študovať? či? (-:O
Oh, ojka, 89 téz? Nemohla by si ich udať za týranie? :-)Ty už máš tento rok finito so školou, však? Ja sa neviem rozhodnúť, už som druhý krát v situácii, že som sa dostala k bc a mám pocit, že ďalej to nemá význam
Maoam, tak ako? dúfam, že už lepšie, aspoň kulilililinček (-:O
system, vitaj chlape po dlhej dobe, a tebe to ako v škole frčí? nože sa nám pochváľ i ty, my sa tu tak navzájom utešujeme :D
lost, a vieš, že ani neviem, či majú niečo nové? nejak ide svet pomimo mňa a také veci nevnímam tieto dni (: ale myslím, že nového nič nemajú, to by mi hádam neušlo (-:O
ale to ,že sa už napchávaš jedlom, to je už dobrá znamenie, čo sa týka tvojej zdravotnej stránky, nie? (((-: tak to sa teším, len si ešte daj, len si daj (: