Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Víla, po prečítaní tvojho príspevku začínam stresovať aj ja!! :-))
Ojka, boze, som v neskutocnom strese, ani sa ma na to nepytaj, lebo ak sa este raz niekto spyta, ako ide ucenie, asi sa vrhnem do Dunaja este pred statnicami :D.
Ojka, drtim, nemozem si dovolit vyletiet, aj ked u nas je to fakt drsne, neviem ako u vas! Navyse aj pre vlastny pocit, zo mna si tam kravu vypatlanu robit nebudu :D. Ale neskutocne sa bojim...klasika, nieco sedi viac, nieco menej a je par tez, co som sa musela naucit, doslova nabiflit, lebo ani neviem, co to ma byt! A nikdy som sa s tym nestretla a ani neviem, co hovorim, neskutocne...ja sa bojim, cukne mi, nenapadne ma, a letim...a sa bojim aj toho, ze zacnu vrtat a kto ma navrch vtedy? no ja isto nie...pribrala som 5 kil...nice, nie?!! Tak si predstav, v akom nervovom rozpolozeni som...akonahle to prejde, zacinam spat sportom a zdravou stravou, lebo takto iba sedim den co den ako pampuch a jem same sladkosti!! Dufam, ze aspon tebe to ide od ruky a nestresujes...nestresuj, jasne?!!
Mne sa to už blíži ojka, ale priznám sa, že poriadne som to ešte nevidela. Je mesiac, kedy po zime začínam byť vyťažená v práci, čo potrvá minimálne do septembra, plus mimo toho mám aj súkromné ,,brigády,, :-) a keďže víkend bude hokejový, zase sa do toho nepozriem. Vačšinou to čítam po nociach, ale keď sa k tomu vraciam, čítam niektoré veci prvý krát:-)) Ale nebudem sa stresovať, opravný je v septembri:-) Horší pocit som mala na prvých štátniciach, keď mi išlo prakticky aj o prácu, pričom tieto štátnice som si vymyslela sama:-)
ojka, drzim ti palce na statnice :-)
kočky, a vy ako inak drtíte tie štátnicové otázky? ide to? (:
zdravíčko
kuriatka moje, prepáčte že vás tu takto zanedbávam, krásny deň vám prajem ((:
slnečnica, ale neblázni, ja sa ešte poriadne učiť nezačala.... zo 2 otázky som si síce už prešla, ale cez deň ešte šmirgľujem zadok v práci a večer sa mi moc toho učiť nechce (-:O
no a okrem toho, jak sa ma človek sústrediť na učenie, ked treba pozerať hokej? :DD
či vy nie ste takí fandovia jak ja?
mna tie vtípky na adresu kanaďanov teraz nenormálne bavia :D
Počasie v Kanade: Oblačno, miestami televízory :D :D :D
Prečo sme dnes hrali už o 12:00? Lebo Kanade letí o 15:00 lietadlo domov, tak ho nechceli zmeškať! :)
a podobne :D
Binghi, uz asi spis, co?:D Ja ze napises sem, nie do tamtoho fora :D
Binghi, neviem, ci sem este chodis, ozvi sa mi na moment, az by si bol ;). Za polhodku budem, dokvitni o polnoci (kolka romantika :D ), ak nebudes v perinach, pls.
Ani nehovor, mám pocit, že ani nebol. Chcelo by to dovolenku a poriadne sa vyspať a nič nerobiť a nevyjsť z postele a nevyzliecť pyžamo:-)