Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Tak bruuu nocku kazdemu, a ojka, lleilla sa tu stavi za chvilu podla toho, co vravela, tak ma vystrieda :-P.
Som zvedava, ci sa sem este casom pridruzia nejake dalsie aktivne NOCNE sovicky, to by bola sranda :D.
Majte sa, papa, tesim sa nabuduce! :)
ze do hajan, no tak utekaj teda :-D dobru noc prajem, alebo aj dobre rano, vyber si (: ja si zdriemnem najskôr až zajtra v noci, nad ranom, ked sa prestanem učit ako sa poznam ((-:
ja som tiež rada, že si sa tu stavila(:
Tak vo stvrtok sa teda naisto stavim :-P. Binghama tu najdem, to viem, casto vidam jeho prispevky, a leillu, nvm, snad sem zavita este aj ona :). Decka, ja pomaly idem do hajan...zas toho "vydatne" naspim...vy si aspon pospite poobede :-P, ja na to nebudem mat cas.
Tak som rada, ze sme sa tu takto zisli, prijemny pokecik s vami... :D
ale tak nahoda je blbec, tak ktovie kedy ma tu vietor takto zaveje (:
aha , už som ťa pochopila bingham :D
nooo, zajtra odchadzam poobede smer BA, a na 99% sa musím domov vratit v štvrtok, tak v štvrtok tu budem určite večer....ale utorok streda, to určite nie, maximalne že cez den tu zabehnem... aj tak dosť blbo mi vychadzaju teraz písomky v škole...
Jasne, uz vidim :D. Chudera, fakt mohla dojst radsej na jeden chat, hodte jej tam link :D
myslel som otazku v tej teme bezsenna noc :DDD
ojka, no ja tam vidim to o tych dokonalych muzoch :-P, ty myslis tiez na to?
Ojka a kedy budes nabuduce, ked teda vravis, ze na intraku sa nevies takto hocikedy pripojit?
ten kohút zasa kikiríka, ale tentokrat sa mi zda nejaký zachripnutý (: