Prečo ešte nespíte?

bingham

Fuuha no tak podla seba nemozem hodnotit...:))), ale to je tazke ked nema ziadne ine zaluby....noooo si zena tak nieco musis vymysliet :P

lleilla

teda u mna kedysi to bolo tak,ze darceky nakupene pomaly v 3 mesiace dopredu,tento rok to bude zas na poslednu chvilu-od 18.12 sa teda chystam-tak mi porad nieco pre muza,ktory necita,sportuje len rekreacne,okrem PC,do ktorych sa ja vobec nevyznam nema skoro ziadne zaluby...hmm?

bingham

Ale kdeeee ja tieto veci zhanam na poslednu chvilu :))) ja si myslim ze pre muzov je jednoduchsie kupovat darceky ako pre zeny :P

lleilla

mozno trosku,ale ja zas myslim,ze to zalezi od povahy,optimistom sa musis narodit...A darceky,vobec netusim,ja mam hlavne problemy s muzskemym pokolenim-teda co sa jedna tych darcekov :o).CO ty?si na tom lepsie?

bingham

Ja mam pocit ze ty si taka smutnuckaaaa lleilla, musis mat trosku viac optimizmu a uvidis ze ti bude pekne :)))

noo a ano zachvilku suu to vianoce....darceky uz maaas ??? :)))

lleilla

ale dalo sa,ja mam asi trosku menej optimizmu ak ty,ale nestazujem sa,beriem to tak,ze minus jeden den a o jeden den blizsie k vianociam